Kidsproof baktips; deze zijn gaaf!

Dit ziet er toch verrukkelijk uit! We geven het toe, onze uitvoering van deze taarten was iets minder professioneel, maar dat maakte voor de smaak niet uit ;) Alle kidsproof recepten komen van Bakken.nl – een echte aanrader voor recepten die thuis heel goed te doen zijn met kinderen.
Iedere week ontvangen we de ‘bakken met kids’ nieuwsbrief van Bakken.nl met daarin een leuk kidsproof recept. De recepten die daarin staan zijn zó leuk; dit zijn 3 van onze favoriete lekkernijen om met kids te maken. Wil je ook dit soort leuke baktips ontvangen schrijf je dan hier in voor de ‘bakken met kids’ nieuwsbrief van Bakken.nl.

Kijk hoe gaaf dit eruit ziet. Loopt het water je al in de mond?

Unicorn regenboogkwarktaart

Wat is ie gaaf hè! Wij dachten eigenlijk dat zulke mooie taarten veel te moeilijk waren om zelf te maken. Gelukkig is deze regenboogkwarktaart toch echt heel goed te doen én leuk om met de kinderen te maken. Je moet wel een klein beetje geduld hebben en hem laagje voor laagje opbouwen, maar dan heb je ook een waanzinnig mooie en lekkere taart!
Bekijk hier het recept van de Unicorn regenboogkwarktaart.Chocolade lollies

Lekker creatief met chocola! Deze vrolijke lollies van choco maak je helemaal zelf. Samen met de kinderen kun je ze versieren met leuke decoratiestrooisels zoals sterretjes, spikkels, oogjes of ander lekkers. Daar komen vast hele mooie creaties uit. Psst.. je kunt het stokje van deze lolly ook opeten!
Bekijk hier het recept van de Chocolade lollies.Kwarktaart met verse aardbeien

Van deze prachtig roze kwarktaart kregen wij helemaal het zomergevoel. Dat komt natuurlijk door het frisse kleurtje en de verse aardbeien. Hij is ook nog eens makkelijk te maken. Gewoon laten opstijven in de koelkast en klaar. Geen oven nodig. 
Bekijk hier het recept van de Kwarktaart met verse aardbeien.Ontvang óók gratis kidsproof bakrecepten in je mailbox!

Schrijf je nu in voor de ‘bakken met kids’ nieuwsbrief van Bakken.nl en ontvang wekelijks de lekkerste en leukste recepten in je mailbox. Echt een aanrader!!

Naar de website