3x spetterende zwempret voor kids (in de voorjaarsvakantie)

23 februari 2018
Mijn kinderen zijn gék op zwemmen! In de vakantie, in het weekend of gewoon een uurtje op woensdagmiddag. Gelukkig zijn er in 't Gooi verschillende leuke zwembaden. In dit lijstje drie van onze favoriete zwemtips. Handig voor de voorjaarsvakantie!
Nijntjebad Zwembad De Zandzee in Bussum
Vakantiepret bij Zwembad De Meent
Optisport organiseert bij zwembad De Meent in Huizen tijdens de voorjaarsvakantie allemaal extra zwemactiviteiten. Zo kun je er een snorkelworkshop of reddend zwemmen workshop volgen, op maandag, woensdag, donderdag én vrijdag ligt er een stormbaan in het water tijdens het vrijzwemmen en er is op woensdag en vrijdag een hele bijzondere (betaalde) zeemeermin workshop!



Lessen & feestjes bij R&A Sports & Swimming
Ken je R&A Sports & Swimming al? Ze geven zwemlessen op locaties in Baarn en Blaricum én ze hebben een eigen zwembad in Amersfoort Vathorst. Hun zwemles aanbod is super uitgebreid: babyzwemmen, overlevingszwemmen (voor kids van 2,5 tot 4 jaar), ABC-zwemmen, zeemeermincursussen, snorkellessen en duiklessen. Tip: als je een zwemfeestje in Baarn bij ze boekt, heb je het héle zwembad voor jezelf!




Zwemplezier bij De Zandzee
Zwembad de Zandzee ligt aan de rand van Bussum, vlak bij de hei. Een prachtige plek voor een héél mooi zwembad. Het Nijntje-bad is de grote trekker voor de kleintjes. In de voorjaarsvakantie organiseren ze er zelfs een Nijntje-spelletjesdag voor kids tot en met 5 jaar. Ook voor de grotere kinderen is er in de vakantie héél veel te doen: Aquadance4kids, een zwembadrace (echt iets voor mijn waaghalzen) én een groot springkussenfestival!