• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Fit by Rox Dans feestjeTerug naar het overzicht

Wil jij een super stoer dansfeest? Alle stijlen en thema's zijn mogelijk Fit by Rox!
Al jaren organiseert Fit by Rox hele leuke kinderfeestjes met als thema ‘dance’. Al velen hebben met groot plezier hun verjaardagfeest hier gevierd. De kinderfeestjes worden begeleid door professionele dans en/of zangdocenten. Er wordt tijdens het kinderfeestje rekening gehouden met de gemiddelde leeftijd van de kinderen. De jarige job mag zelf zijn of haar favoriete nummer doorgeven, zodat daar een te gekke choreografie op gemaakt kan worden. Je mag ook je favoriete dansstijl doorgeven Fit by Rox. Denk bijvoorbeeld aan Breakdance, Modern, Jazzdance, Hiphop of Streetdance.

De ouders/verzorgers zijn ook te gast, want Fit by Rox zorgt voor het kinderfeest!

Je kunt kiezen uit de volgende super leuke kinderfeestjes:

1. DANCE PARTY
Dance games, vette choreografie, catwalk training, disco, nagelslakken en een spetterend optreden voor de ouders/verzorgers, broertjes en zusjes. Inclusief: Limonade, verjaardagscake, een dansdiploma en een verrassing.
Duur: 2,5 uur
Kosten: €150

2. SONG & DANCE PARTY
Zangles, dance games, disco, nagelslakken, vette choreografie waarbij ook gezongen wordt, catwalk training en een spetterend optreden voor de ouders/verzorgers, broertjes en zusjes. Inclusief: Limonade, verjaardagscake, een Song & dance diploma en een verrassing.
Duur: 3 uur
Kosten: €200

3. DANCE PARTY OP LOCATIE ‘THE DRIVE IN SHOW’
Dance games, disco, vette choreografie, catwalk training, indien gewenst ook zangles en een spetterend optreden voor de ouders/verzorgers, broertjes en zusjes. Inclusief: Fit by Rox geluidsinsset, een dance diploma en een verrassing.
Duur: 2,5 uur
Kosten: €300

Voor elk feestje geldt een minimaal aantal 8 en maximaal 20 kinderen.
Fit by Rox verzorgt kinderfeestjes op locatie in 't Gooi.

Fit by Rox Danssportstudio

Achterom 148a
1211 PD Hilversum
Openingstijden Op aanvraag
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in