Zomerweken bij BlauwestadTerug naar het overzicht

zaterdag 24 februari
Meld je kind nu vast aan voor de zomerweken bij Zeilschool Blauwestad.
In 2024 organiseert Zeilschool Blauwestad weer drie spetterende zomerweken. Een week lang lekker zeilen of windsurfen in de zomervakantie. MELD JE NU AAN

Het programma

De lesdagen beginnen om 9.30 uur en duren tot 16.30 uur. Het leren zeilen of surfen staat tijdens de week centraal, maar natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Elke dag lunch je gezellig met z’n allen in de jachthaven en op donderdagavond is er een barbecue. Je slaapt gewoon lekker thuis in je eigen bed (of op de camping in de buurt). De lessen worden verzorgd door een ervaren en leuke instructeursploeg.

Soorten cursussen

Kies voor zeilen in een Optimist (8 - 10 jaar), Laser Pico (11 - 16 jaar) of Splash (13-17 jaar). Of ga windsurfen (12-17 jaar):

Optimist: De Optimist is een eenmans jeugdzeilbootje met een lengte van 2,30 meter. Je kunt er met een of twee kinderen in peddelen of zeilen. De Optimisten zijn gemaakt van keihard plastic, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Samen met de grote stabiliteit maakt dit de Optimist tot een perfect lesbootje waar kids kunnen leren omgaan met zeilen en plezier maken op het water.

Laser Pico
: Als jouw kind te oud of te groot is voor de Optimist en niet bang bent voor een nat pak, dan is de Laser Pico de perfecte boot voor je kind. Met een stevige plastic romp, een lengte van 3,5 meter en een handige zelflozende kuip is de Laser Pico geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers. Bij Zeilschool Blauwestad zeil je altijd met zijn tweeën in een Pico. Als het een beetje waait kun je in een Laser Pico lekker snel over het water varen. Slaat de boot om? Geen zorgen! Je klimt er zo weer in en zeilen verder.

Splash
: Splash is een zwaardboot voor kinderen tussen de 13 en de 17 jaar. Hierin mag je individueel zeilen, dit kan alleen als je geen beginner meer bent.

Betaalbaar vakantiekamp
Een zomerweek bij Zeilschool Blauwestad is goedkoper dan bij de meeste andere zeilscholen. Hier betaal je slechts €325. Hiervoor krijg je 6 hele dagen zeil- of surfles inclusief lunch en een barbecue op donderdagavond!

Inschrijven zomerweken
Wil je meedoen aan een zomerweek? Geef je dan snel op, want het aantal plekken is beperkt! Dat kan via de site, klik door via de roze button!

Zeilschool Blauwestad

Strandweg 1
9681 BK Midwolda
Openingstijden Zomerweek 1: 21 t/m 26 juli 2024
Zomerweek 2: 28 juli t/m 2 augustus 2024.
Zomerweek 3: 4 t/m 9 augustus 2024.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

8x de leukste vakantiekampen

8x de leukste vakantiekampen

Check deze toffe vakantiekampen, voor overdag of iets verder weg met overnachting. We helpen je ook met het kiezen van een kamp, want dat is vaak nog best een uitdaging met zoveel opties!

Welke kies jij?