Bakkers feestje Kids & CakeTerug naar het overzicht

Maak de heerlijkste dingen bij de Haarlemse Bakker onder begeleiding van Kids en Cake!

Kinderfeestje op een bijzondere locatie

Dankzij een bijzondere samenwerking biedt Kids en Cake onder andere een geweldig kinderfeestje in het bakkerijgedeelte van De Haarlemse Bakker. Kids & Cake zorgt er, in samenwerking met deze locatie, voor dat alles voor het feestje aanwezig is, zodat het een super gezellige middag wordt voor iedereen!

Bakkersfeestje (6+)

Terwijl er in de winkel hard gewerkt wordt, leren de kinderen achterin de winkel, in het bakkerij gedeelte, de eerste beginselen van het bakkersvak... Je start met een leuk cadeautjesspel en jullie maken onder andere jouw verjaardagstaart, croissants en kwarkbolletjes. En als alles in de oven staat is het tijd voor 'Bakkers MasterChef'!

Banketbakkersfeestje (7+)

Ben je gek op zoetigheid? Kies dan voor het banketbakkersfeestje. Tijdens dit feestje maak je naast je verjaardagstaart heerlijke koekjes en gele room schelpjes. Natuurlijk mag het lekkers, én je banketbakkersdiploma, mee naar huis! 

Neem per mail of telefoon contact op om jouw bakkersfeestje te boeken in het filiaal in Haarlem of in IJmuiden.

Themafeestjes

Kids en Cake biedt naast de Bakkersfeestjes een breed scala aan kinderfeestjes met zeer uiteenlopende thema's voor jongens en meiden van alle leeftijden! Alle feestjes worden bij jou thuis, op hun eigen locatie aan de Tappersweg, of op een locatie van jullie keuze gehouden. Kids & Cake neemt alle benodigde spullen mee om er een onvergetelijk feestje van te maken en na afloop zorgen ze er ook voor dat alles weer netjes is. Lees hier meer over de thema feestjes die Kids en Cake voor jou kan verzorgen!

Kids en Cake

Tappersweg 62
2031 EV Haarlem
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kleverparkfestival

Kleverparkfestival

Kom zaterdag 25 mei naar de Kleverparkbuurt, daar is veel te doen!

Leuke Haarlemse producten, muziek, rommelmarkt én leuke activiteiten voor kinderen.

Lees er meer over!