• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Sportkamp in LeidenTerug naar het overzicht

Lekker sporten en andere activiteiten in de schoolvakanties doe je met het toffe dagkamp van De Sportanen
Iedere schoolvakantie organiseert Sport BSO de Sportanen: Het Sportkamp!

Tijdens Het Sportkamp worden sportieve activiteiten en spellen georganiseerd. Kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar kunnen 1 of meerdere dagen deelnemen. Alle activiteiten worden begeleid door de enthousiaste professionals van Sport BSO De Sportanen, die niet langs de kant blijven staan.

Meld je aan voor het kamp voor jongere (5-7 jaar) of oudere (8-12 jaar) kinderen. De inschrijvingen voor het zomerkamp 2024 zijn geopend, uiterlijke inschrijfdatum is 10 juli 2024.

Het programma zit boordevol leuke buitenactiviteiten waarbij de kids gegarandeerd veel nieuwe dingen leren (slechtweer programma is ook aanwezig!).

Omdat een groepsband belangrijk is, start iedere week met kennismakingsspellen. Vervolgens wordt er elke ochtend ochtendgymnastiek gegeven en gaan ze verder met het programma. Dat programma vind je uitgebreid op de website (even doorklikken via de roze button).

De kinderen slapen lekker thuis in hun eigen bed, ook fijn:-). En superleuk: de week wordt afgesloten met een kinderdisco met een echte DJ!

Kom je ook? Klik door via de roze button voor alle informatie en meld je nu aan.

Sport BSO de Sportanen

Oegstgeesterweg 2
Leiden
Openingstijden Het Sportkamp wordt georganiseerd op doordeweekse dagen van alle schoolvakanties Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje naar Den Haag... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes