Online game: HackshieldTerug naar het overzicht

Kinderen in Nijmegen kunnen in deze leerzame game Cyber Agent worden! Hoe cool is dat?

Online game Hackshield - Word junior Cyber Agent

Ben je wel eens bezorgd over wat je kind online tegenkomt? Laat je kind dan de actieve online game Hackshield spelen die de gemeente Nijmegen heeft gelanceerd. Door het spelen van het spel leren kinderen over hoe ze risico’s op het internet kunnen herkennen. En wat ze kunnen doen om te voorkomen dat ze slachtoffer worden van online boeven.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar en woonachtig in Nijmegen kunnen junior Cyber Agent worden en de politie en gemeente helpen bij het opsporen van internetcriminelen in HackShield, een spannende online game. Een goede Cyber Agent herkent online gevaar en weet hoe je dit moet voorkomen. Hoe gaaf is het als kinderen straks ook aan andere kinderen en volwassenen kunnen leren hoe zij online veilig kunnen internetten?

In Nijmegen wonen heel veel kinderen die al best wat van het internet weten. Is jouw kind er daar één van? Misschien gebruik je kind het internet al voor het scrollen door Instagram, het opnemen van TikTok-video’s of het bekijken van een filmpje van de favoriete YouTuber?

Op 15 juni wordt de beste Cyber Agent gehuldigd in bibliotheek Mariënburg in Nijmegen door burgemeester Bruls.

Meer weten over deze online game Hackshield? Bekijk het filmpje hieronder!Klik op de roze websitebutton voor alle info en het downloaden van de app.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste kids voor ouders en kids.

Online game Hackshield


Nijmegen
Prijs
Gratis deelname
Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Op pad in de natuur, naar een museum, bioscoop en zo zijn er nog zoveel meer uitjes. Volop keuze voor het hele gezin!

Naar de eropuit tips