Van 't LindenhoutmuseumTerug naar het overzicht

Beleef 150 jaar historie van de Weezeninrichting Neerbosch tot Kinderdorp Neerbosch.
Vanaf 3 juni is Van 't Lindenhoutmuseum weer geopend! Check via de roze website button alle info over de corona-maatregelen. Let op: je moet vooraf even bellen om je bezoek aan te kondigen, zodat er niet teveel mensen tegelijk binnen zijn.

Hier leefden kinderen die door allerlei omstandigheden een korte of lange tijd niet bij hun ouders konden wonen. Een museum over hun dagelijkse leven: over het opgroeien, opvoeden, spelen, leren, gewoontes, regels en feesten.

De weesjes moesten gebouwen bouwen, voedsel kweken op de boerderij en tuinderij, meubilair en kleding maken en nog veel meer! Ontdek het in het museum.

Voor jongeren is er een speurtocht of een zoekopdracht in het museum die elke eerste zondag van de maand en elke woensdag gedaan kan worden. Vaak zijn er ook wisselexposities te zien. Kijk hiervoor op de website via de roze button!

Van 't Lindenhoutmuseum

Scherpenkampweg 58
6545 AL Nijmegen
Openingstijden Klik voor meer info op de roze website button. Prijs Klik voor meer info op de roze website button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!