De leukste kampen voor de zomervakantie in regio Utrecht

13 juni 2021
De zomervakantie 2021 komt eraan! Er zijn talloze leuke vakantiekampen voor de zomervakantie in en om Utrecht. Ideaal, want leuk voor de kinderen en handig voor papa en mama! Er zijn zowel dagkampen als kampen met overnachting. Sommige dagkampen duren maar 1 dag en anderen zijn een week lang iedere dag. Er is voor ieder wat wils, van pony- tot theater- en computerkamp. Ook zijn er volop kampen (in andere regio's) waar je kunt blijven slapen, zoals een survivalkamp. Wat lijkt jou het leukst?
Leuke vakantiekampen voor de zomervakantie in Utrecht en daarbuiten

Vakantiekampen - Zomerkampen in Utrecht en iets verder weg

Vakantiekampen, zomerkampen en dagkampen. Er is veel keuze, ook in deze coronatijd. Ben je sportief en ga je graag een dag sporten? Hou je van knutselen en lijkt een kunstkamp je fantastisch? Of ben je een paardenmeisje en maak je jou het allergelukkigst met een paardenkamp? Kijk snel wat een leuke kampen er in de zomervakantie in regio Utrecht en daarbuiten voor jullie zijn!

Summer Camp Utrecht
Een leuk en leerzaam zomerkamp, gewoon bij jou in de buurt! Engels voor Bengels is er voor alle basisschoolleerlingen die zich zich comfortabel willen voelen bij het gebruik van de Engelse taal. Per leeftijdsgroep staat er een actief programma klaar met veel sport, dans, creativiteit en dat alles met veel individuele aandacht. Het kamp duurt elke dag van van 9.00 uur tot 16.00 uur, pre en after care zijn optioneel.Ponykamp in Utrecht
Een kamp voor echte paardenliefhebbers! Ponykamp bij Stal van de Brenk is een kamp voor iedereen vanaf 6 jaar. Ervaring is niet nodig! Naast het verzorgen van de pony's en het paardrijden twee keer per dag worden er veel andere leuke activiteiten georganiseerd met en zonder paarden. De zomervakantie ponykampen zijn van maandag t/m vrijdag en de kids slapen thuis. Ideaal voor echte fans van pony's en paarden! 

Ubuntu Voetbalkampen in Utrecht (4+)
Toptrainers leren je kind nieuwe skills én beter samenspelen bij deze supercoole voetbalkampen in diverse regio's in Nederland. Ubuntu Sport werkt met een inspirerend en succesvol programma. Kies voor een 3- of 5-daags kamp (zonder overnachting)!LEGO® Zomerkamp in Utrecht
Ga tijdens dit kamp aan de slag met de Young Engineers bouwkits vol technisch LEGO® en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Maak kennis met de wereld van wetenschap en techniek tijdens een vierdaags programma vol met LEGO, spelletjes, filmpjes en wetenschap. Beginnende en gevorderde LEGO® bouwers zijn van harte welkom!

Te gekke Theaterweken van Theaterschool Utrecht
Een week lang theatermaken, acteren, spelen, ijsjes eten, aan de slag met vormgeving, decor en kostuums. Met als resultaat een eigen theatervoorstelling, hoe leuk is dat?! De Theaterweken vinden plaats op het Domplein in Utrecht. Kinderen worden ingedeeld op leeftijd en slapen thuis. Iets voor jullie?

Theaterweek Utrecht

Toffe dagkampen van Vinea in Utrecht
Vijf dagen leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes en lekker thuis slapen. Dat zijn de Vinea Dagkampen in de zomervakantie in Utrecht. Er is keus uit diverse thema’s, van Koken tot Robotica. Een week om nooit te vergeten!

Vinea

Theaterkamp in Utrecht
In de zomervakantie organiseert De Toverknol dit feest in het Utrechtse kindertheater! Kies uit losse theaterdagen of ga mee op de theater werkweek. Elke dag heeft een ander thema en er zijn leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Tijdens de werkweek maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling!

Mad Science zomerkamp in diverse regio's (o.a. Utrecht)
Ga aan de slag met de coolste proefjes, experimenteer er op los en ontdek de wereld om je heen. In het zomerkamp van Mad Science kun je raketten lanceren, mega slijm maken en chemische reacties ontdekken. Nu met KIDSPROOF korting!

Flight Zomer Camp 

Op zoek naar een vet sportief en gezellig zomer dagkamp voor de kids van 7 tot 15 jaar? Meld je aan voor Flight Camp 2021 in de zomervakantie. Flight Camp is het coole jump en outdoor sports camp in Hilversum. Check snel alle activiteiten!Xapp ZomerKamp 
De hele zomervakantie door biedt Xapp ZomerKamp te gekke vakantiekampen aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit doen ze al sinds 2003 met groot succes! Kies voor het MusicalKamp, CineKamp of ZangKamp. Bekijk de mogelijkheden voor een onvergetelijke week en schrijf je in!

Xapp zomerkamp

Club Adventure

Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp voor kids van 5 t/m 13 jaar.

Zomerkampen-vakantiekampen-utrecht

Summer Camps Holland
Zomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen.

vakantiekampen utrecht

Supercool Teen Camp
Speciaal voor jongeren vanaf 11 jaar is er een te gek summerschool programma op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd. 

Op Padelkamp bij SimonSPORT (8 t/m 17 jr)
Deze zomervakantie biedt SimonSPORT uit Vught een compleet nieuw en uniek zomerkamp aan: PADELKAMP. Padel is een balsport, een mix van tennis en squash. Supertof! De kinderen werken onder professionele begeleiding aan hun techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. Ook de conditie komt aan bod. Naast padeltraining bestaat het kamp uit uitdagende in- en outdoor activiteiten. Het Padelkamp van SimonSPORT staat garant voor een onvergetelijke sportieve week tijdens de zomervakantie. Ontdek snel meer!

Padel Kamp


Veel plezier op kamp!

Klik via de roze button door voor een overzicht van alle kampen.

Naar de website