Wij mochten naar de Verschrikkelijke ikke 3

24 juni 2017
Gejuich ging er op toen ik aankondigde dat we naar de premiere van de Verschrikkelijke Ikke 3 mochten! En terecht, hij is wéér leuk! Deze keer een verslag van 2 Kidsproof reporters over deze dag en de film.
V erschrikkelijke Ikke 3 met Enzo Knol
En toen mochten we met onze familie naar de première van De Verschrikkelijke Ikke 3 van Universal Pictures! Na het succes van De Verschrikkelijke Ikke 1 en De Verschrikkelijke Ikke 2 is dan nu ook De Verschrikkelijke Ikke 3 geproduceerd. Deze noemen de meeste mensen naar de middelgrote, grappige en gele wezentjes: De Minions!




Bij de Pathe Amsterdamse Arena is het een grote rumoerige maar gezellige drukte, aan de rand van de GELE loper staan alle interviewers en alle kinderen en meegenomen ouders staan bij het podium met de vrolijk pratende Kids DJ.
Er is een rij met tafels vol liggen zakjes popcorn, vrolijke drinkpakjes, ballonnen en natuurlijk “bananas”bananen! Er wordt volop gekleurd op het grote Minions stoepkrijtplein en in de hoek van de open plek staat zelfs een springkussen met bananen thema!





We staan aan de gele loper en willen best de artiesten interviewen, maar dat valt nog niet mee. We staan dan wel vooraan, zien Rosanne en Mylene en Sarah en Julia en kunnen de Minions aanraken. Maar naast ons staat iemand van TV (Hart van Nederland) met een grote camera en die blijven lang interviewen. Enzo Knol krijgen we dan ook niet te pakken en die wilden we graag interviewen.

Bekende Nederlanders lopen af en aan. Op het podium gebeurt van alles: de leukste liedjes worden gedraaid, er worden een paar spelletjes gespeeld en uiteindelijk wordt door Levi van Kempen de Nederlandse stemmencast erbij geroepen! Carlo Boszhard, Pip Pellens, Jelle Stout en Enzo Knol.




En dan de film zelf: Verschrikkelijke Ikke 3:
In de film gebeuren weer een hoop nieuwe gekke gebeurtenissen, want heeft Gru nou ineens een tweelingbroer Dru? Waarom wist hij dat niet? Hoe is zijn tweelingbroer? De verraste en goede (voormalig slechte) Gru sprak Jon van Eerd in, die overigens niet aanwezig was tijdens de première. Jon sprak ook de tweeling van Gru in Dru! Grappig dat idee heb je niet tijdens de film.
In elke film hoort een slechterik thuis, deze keer sprak Carlo Boszhard deze sluwe, pittige, jongen in. “Hij doet ook Micheal Jackson na, ook al kan hij dat niet. hij zegt namelijk de hele dag HII HII” beschrijft Carlo zijn rol.
Een van de andere rollen word ingesproken door Jelle Stout, hij spreekt Niko in. Niko is een frans gekleed jongetje die in de ban van de ‘charmes’ van Margo raakt!

Je zou denken dat alle ideeën voor belevenissen van de Minions al wel op zouden zijn na de eerste twee hilarische films. Maar De Verschrikkelijke Ikke 3  zit ook weer vol met avonturen en hilarische grappen.  Gru krijgt in deze film een klein conflict met de Minions, zal het bijdraaien?
Ook die slecht Balthazar Bratt heeft een hulpje, de robot Clive! Deze is ingesproken door Enzo Knol! Die er dus was bij de première!




En we hadden het geluk dat we na de film Enzo nog zagen en hebben gebruik gemaakt van deze gelegenheid en een foto gemaakt met deze bekende Nederlander!

De hele zaal heeft gelachen om deze heerlijke film. De doelgroep is waarschijnlijk kinderen, maar ook zeker de volwassen personen onder ons zullen genieten van deze film. Dit is dus een perfecte familie film van Universal Pictures, maar alleen met je beste vriend of vriendin is hij ook geweldig. 
Nieuwsgierig geworden?
Dit komische verhaal is de hele zomer te bekijken!

Ayla en Kimi