De favoriete Kidsproofadresjes van Fenna Ramos & Liza Sips

25 juni 2018
Vanmorgen waren wij bij de NPO Zappelin persbijeenkomst, waarbij zij het nieuwe gezicht van de peuter- en kleuterprogrammering bekend hebben gemaakt. Samen met Bumba, Joe, Nijntje, Maja de Bij en heel veel blije kindjes uit groep 1 en 2 werd de vrolijke getalenteerde Fenna Ramos geïntroduceerd, zij gaat het stokje van Nienke overnemen!
Fenna en Lisa Sips

Liza Sips
Wij spraken Liza Sips die deze bijzondere dag mocht presenteren. Liza is 33 weken zwanger van haar tweede kindje. Zij vertelt ons dat deze tweede zwangerschap pittiger is dan de eerste, omdat Jonah (2 jaar) ook veel van haar vraagt, maar ze geniet en straalt terwijl zij ons vertelt over haar zoontje!



Favoriete plekjes van Liza in Amsterdam
Liza is net verhuisd van het centrum van Amsterdam naar Blaricum. Wij hebben Liza gevraagd wat haar favoriete Kidsproofadresjes zijn om heen te gaan met haar zoontje. In Amsterdam is Speeltuin Herenmarkt absoluut favoriet. Een heerlijke speeltuin met veel ruimte, speeltoestellen en ook heel baby-vriendelijk!
Ook de MiniMarkt op de Beethovenstraat is een van haar favoriete adresjes. Hier plant ze ook vaak een afspraak bij de kapper, handig!



Favoriete plekjes van Liza in Blaricum
In haar nieuwe woonplaats Blaricum gaat ze graag naar Restaurant Bruis, een bijzonder fijn plekje met veel speelmogelijkheden voor haar zoontje. En ze gaan graag naar buiten, heerlijk naar de paardjes, en naar de schaapjes. Daar is in Blaricum meer ruimte voor dan in Amsterdam, dus daar genieten ze volop van. Zo is er vlakbij natuurlijk de Schaapskooi in Blaricum, perfect!



Fenna Ramos
Vandaag kregen wij ook de gelegenheid om Fenna beter te leren kennen, wat een leuke dame! Wij feliciteren Fenna met deze mooie stap! Hoe voelt het vroegen wij haar. Fenna geeft aan heel blij en trots te zijn met deze mooie stap. Zij heeft heel veel zin om aan de slag te gaan. De eerste opnames waren erg leuk, het is hard werken en daar heeft ze heel veel energie voor. De combinatie met de musical producties waar zij in de avonden in te zien is, benoemt zij dan ook als perfect; overdag opnemen voor televisie en in de avond in de musical sluit goed aan. Wauw wat een energie... heerlijk! 

Indoor speeltuin
Wij hebben Fenna ook gevraagd naar haar favoriete Kidsproofadresjes. Zij heeft nog geen kinderen maar gaat graag met haar neefjes op pad. Omdat de jongens ook veel energie hebben gaan ze met minder goed weer graag naar indoor speelparken in Amsterdam. Lekker klimmen en klauteren! Je hebt hele stoere locaties met prachtige dino-parken.



Outdoor speelparken en natuurspeeltuinen
Maar ook de natuurspeeltuinen en outdoor parken zijn favoriet, zo gaat Fenna ook mee de hoogte in als zij naar het klimbos in Amsterdam (red: Fun Forest) gaat, waar haar neefjes dol op zijn. Ondanks alle gevaren die zij ziet voor de jongens gaat zij zelf mee tot bovenaan! Het zijn vooral de ‘doe-dingen’ die zij leuk vindt om te ondernemen.

Musical & theater
Fenna speelt zelf in mooie musical voorstellingen en vertelt ons met trost dat haar neefjes ook altijd komen kijken. Dat vinden ze prachtig! Ook voor de jeugd worden mooie producties gemaakt en Fenna geeft aan dat de kinderen daar dol op zijn.



Wij hopen Fenna en haar neefjes nog vaak te mogen inspireren met onze leuke tips op de website. Kijk in onze Uitagenda welke kindervoorstellingen er binnenkort te zien zijn.

Dankjewel Liza en Fenna voor het leuke gesprek!

Liefs,
Liesbeth en Maud