Supercoole Kidsproof Paintball en Shoot-Out Testmiddag

29 augustus 2017
Heel binnenkort kun je een supergaaf kinderfeestje organiseren waarbij je je vrienden of vriendinnen mee kunt nemen Paintballen of Shoot-out'en! En ben jij benieuwd of dit echt zo gaaf is? Kom dan op 16 september naar de Kidsproof Testmiddag!
Een toffe besteding van de zaterdagmiddag toch? Gratis paintball en Shoot-out testen! Je bent van harte welkom aan Kanaal-Noord in Apeldoorn! 

Paintballen!
Het paintballen voor kinderen heet eigenlijk reballen. Er wordt namelijk gewerkt met herbruikbare balletjes in plaats van met de officiele paints, met als voordeel dat de balletjes veel minder hard aankomen! Normaal mag je heel wat blauwe plekken verwachten na het spelen van paintball, met reballen is dit stukken minder! En om te voorkomen dat je kleding erg vies wordt, krijg je voordat je gaat spelen juiste bescherming aan! Kids van 8 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen!



Shoot-Out!
Zet een helm op en span je pijl en boog! Fijn om te weten dat de pijl een zachte punt heeft! Het maakt het spel niet minder spannend, zoek je tegenstander op en..... Shoot! Kids van 8 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen!



Testmiddag
Elk kind mag beide spellen een minuut of 10 uittesten! Er is goede begeleiding en elk spel wordt vooraf duidelijk uitgelegd! Er wordt gewerkt met groepjes van ongeveer 8 kinderen per spel.

Even wachten tot je aan de beurt bent?
Het is uiteraard mogelijk dat je even moet wachten tot je aan de beurt bent! Maar het wachten wordt leuk gemaakt, er worden ijsjes verkocht en Hairtrend is aanwezig om gave en gekke veertjes en plukjes in je haar te zetten! Ook kun je nog een opdrachtje proberen te maken uit de outdoor kinderfeestjes van Adventure Veluwe, Wie is de Mol en Expeditie Veluwe! Daarnaast loopt Kay, de vlogger van Kidsproof ook rond! Wie weet zie jij jezelf terug in zijn vlog!

Je hoeft je niet aan te melden voor de Kidsproof Testmiddag! We zien je graag verschijnen op 16 september, vanaf 14:00 uur, aan Kanaal Noord 180 in Apeldoorn!