5x originele verrassingen voor Moederdag

29 april 2022
Wat ons betreft mag Moederdag goed gevierd worden. Als moeder én Hoofd Sociale Zaken en Hoofd Huishoudelijke Dienst heb je heel wat ballen in de lucht te houden. Tijd voor extra veel liefde voor mama. #jijbenteentopmoeder
Wil je iets leuks doen voor een andere moeder? Je eigen moeder of een leuke vriendin? Wij hebben alvast 5 leuke tips voor je:

1. Schrijf met whiteboardmarkers of speciale raamstiften als verrassing een lief berichtje op het raam van een andere moeder. Een hele lap tekst of een mooie tekening. Wij hebben alvast een #jijbenteentopmoeder voorbeeld gemaakt.2. Stuur een uitnodiging naar een topmoeder voor een virtueel cocktailuurtje op Moederdag (#zonderkinderen).

3. Teken met zelfgemaakte stoepkrijtverf (samen met de kinderen) een hart op de stoep voor het huis van een andere moeder. Dat is nog eens een leuke verrassing als ze op Moederdag naar buiten kijken. Kijk hier hoe je makkelijk zelf stoepkrijt maakt.4. Altijd leuk: schrijf een lief handgeschreven kaartje en verstuur deze per post naar een andere moeder. Van een verrassing op de deurmat wordt iedereen blij!

5. Bak iets lekkers voor een andere moeder. Ons oog viel op deze lieve hartjestaart, lekker én niet te moeilijk ;)
Fijne Moederdag!

Lieve groetjes,
Patricia

Ps. Bekijk ook onze andere blogs voor meer Moederdag inspiratie!