• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Hans en GrietjeTerug naar het overzicht

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark is een ware belevenis!
Beleef bij Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark het sprookje in het echt! In dit magische pannenkoekenhuis vind je behekste tafels. Je blijft naar boven kijken en je verwonderen over kamers die op zijn kop staan


Een magische beleving bij Hans & Grietje in Zeewolde

Voelde je daar nou de vloer heen en weer bewegen? Ja echt! Zet in dit pannenkoekenhuis alles zelf in beweging door aan touwtjes te trekken of op knoppen te drukken. Ook is er binnen een glijbaan waar je heerlijk vanaf kunt roetsjen Je kinderen vergeten gewoon te eten, zoveel is er te beleven! 


Heel veel binnen- en buitenspeelplezier!

Bij Pannenkoekenhuis Hans & Grietjes in Zeewolde vind je urenlang binnen- én buitenspeelplezier. Op het giga buitenspeelterrein zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier. En je komt even rustig bij in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje. Kom griezelen in het nieuwe Spookhuis. Race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat. Of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Bekijk hier alvast een voorproefje van dit leuke speelpark en restaurant!Klik op de roze website button voor de menukaart met pannenkoeken en andere gerechten, zoals de legendarische appeltaart (jummie!).

Wist je dat er bij Hans & Grietje nog veel meer te doen is? Loop de Broodkruimeltjesroute en leer net zoveel over de natuur als heks MikMak.

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Sternweg 2 A
3898 LJ Zeewolde
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomer op het Paleis

Zomer op het Paleis

Kom spelen in de paleistuin, bezoek de Prinsen- en prinsessendagen, stap het vrolijke hof van het Juniorpaleis binnen, bewonder de tentoonstelling Bloom en nog veel meer leuke activiteiten!

Vier de zomer!