5 uitjes voor de zondagmiddag

13 maart 2019
Voorkom zondag-middag-slecht-humeuren, we-zijn-er-nu-écht-wel-klaar-mee en mijn-woonkamer-is-ontploft taferelen en ga er lekker op uit! In deze blog onze 5 favoriete uitjes voor de zondagmiddag!
Fooddock in Deventer
Zondagmiddag en lekker eten... voor ons een dikke match! Het Fooddock is een bestemming waar je heerlijk chill je middag kunt besteden. Loop langs de standjes om te kijken waar je zin in hebt, bestel er voor jezelf een lekker biertje en wijntje bij en vier de zondag! Meer weten over Fooddock, onze blog lees je hier.

CODA Bibliotheek en Museum
Eén bij ons in de categorie "altijd goed'. De bibliotheek van CODA en niet alleen om boeken te lenen maar ook om lekker te spelen. Op zondagmiddag kunnen kids ook gratis gamen in het VR Lab en eens per maand is er een Familiedag in CODA. Zo staat er zondag 24 maart een Familiedag gepland die in het kader staat van het doen van experimenten met je zintuigen!

Landgoed en Brasserie Staverden
Het blijft een bijzonder plekje, elke keer weer! Het mooie witte kasteeltje, de spannende bospaden, de pauwen, een kijkje in de moestuin en de kruidenkas. Nadat je een frisse neus hebt gehaald kun je heerlijk zitten in de Brasserie, met mooi weer zoek je natuurlijk een plek op het terras! Lazy Sunday!

Shoppen
In Deventer is het eens per maand koopzondag, in Apeldoorn elke week! Fijn om even een extra moment te hebben om wat in te kopen en in combi met een lunch natuurlijk helemaal zondag-proof! Andere optie is Piet Zoomers in Wilp. Op zondag is hier kinderopvang, handjes vrij, relaxte zondag!

Park Berg en Bos
De ideale date-plek met vrienden en hun kinderen! Zie ons hier steevast aankomen met tassen vol lekkers en vertrekken met een hele leuke middag achter de rug. Kids spelen naar hartelust en ouders tijd om even goed bij te kletsen! 

En ja.... dit is een klein greepje, er staat natuurlijk een hele site vol tips op je te wachten! Geen zin om achter de voordeur vandaan te komen? Check dan ook eens de DIY-rubriek!