Kinderkledingbeurzen in Apeldoorn, Deventer en omgeving

5 maart 2019
Goedkoop en duurzaam! Wij zijn gek op het struinen op tweedehands kinderkledingsbeurzen. En dat zijn vast meer ouders, want er staan er de komende periode maarliefst zeven gepland. Ze staan hieronder voor je op een rij en door op de groene titel te klikken krijg je meer info!
Kledingbeurs De Voorhof Apeldoorn op 22 maart
Sla je slag in de Voorhof Apeldoorn tijdens deze beurs waar alle kleding perfect op geslacht en maat gesorteerd is. Hulde ook voor de dames die continu in de weer zijn om de chaos recht te trekken die wij veroorzaken!

Kinderkledingbeurs Speeltuin De Zanweerd Deventer op 23 maart

Neem de kiddo's rustig mee naar deze beurs want deze kinderkledingbeurs vindt plaats in de speeltuin! Speeltuin De Zandweerd in Deventer organiseert 23 maart een shopfestijn met kleding en speelgoed!

Kinderkledingbeurs in De Stolp Apeldoorn op 24 maart

In Wijkcentrum De Stolp in wijk De Maten kun je op 24 maart lekker neuzen tussen voorjaars- en zomerkleding voor je kinderen.

Kledingbeurs in Teuge op 3 en 4 april
Op deze beurs vind je niet alleen kinderkleding goed voor een tweede leven, maar ook tweedehands dameskleding én speelgoed!

2hand4kids in Apeldoorn op 6 april 

Kinderkledingbeurs in Apeldoorn, shop heel voordelig nieuwe outfits voor je kids. Wat een goede combinatie, op deze beurs scoor je voordelig 2e-hands kinderkleding en de kids vermaken zich met speciale kinderactiviteiten. Een uitje voor het hele gezin!

Ichthuskerk Deventer op 6 april
Op 6 april kun je bij een kerk in Deventer ook kinderkleding en speelgoed shoppen. Fijn om te weten is dat de opbrengst naar Kinderboerderij De Ulebelt gaat.

Kinderkledingbeurs Bathmen op 12 en 13 april
Deze beurs die staat bekend om de goede kwaliteit van de kleren, om de gezellige sfeer en om het goede doel: St. Filipijnen! Kom je shoppen? Neem dan contant geld mee, er is namelijk geen pinautomaat aanwezig op deze kinderkledingbeurs!