5 hotspots om pannenkoeken te eten in Arnhem

8 oktober 2022
Zijn jullie kinderen ook dol op pannenkoeken? En wil je lekker weer eens buiten de deur eten? Check dan eens onze 5 hotspots om een pannenkoek te eten in en om Arnhem!
Bij ons thuis worden we er altijd weer blij van: pannenkoeken eten! Natuurlijk kun je thuis zelf pannenkoeken gaan bakken. Maar wij vinden het ook gezellig om ons af en toe te laten verrassen door de lekkerste pannenkoeken in een restaurant. We hebben een aantal lekkere pannenkoekadresjes in en om Arnhem voor je verzameld! 
 
Bij Pannenkoekenhuis Den Strooper kun je genieten van heerlijke ambachtelijke pannenkoeken. Dit gebeurt in een open keuken, heel leuk om even bij te gaan kijken! Natuurlijk hebben ze een kinderkaart met zelfs een speciale peuterpannenkoek! En aan kindervermaak is ook gedacht, een speciale kinderkamer, verkleedkleren, echt top!  
 
Eerst lekker een stuk lopen en daarna heerlijk pannenkoeken eten bij 't Pannenkoekenhuis Schaarsbergen. En de kids? Die kunnen na het eten nog even uitrazen in de speeltuin. 
Dudok ken je natuurlijk, maar wist je dat je hier ook kunt ontbijten met American Pancakes? Op vrijdag en zaterdag zijn ze ook nog eens lekker vroeg open. Ideaal voor de vroege vogels onder ons. Daarna nog even gezellig samen de markt over en het weekend is goed begonnen...

Geniet bij Boederij De Lande van een heerlijke kaart met zoete, hartige en wereldse pannenkoeken. Voor de kinderen hebben ze een rijtje kinderpannenkoeken op de kaart staan. Zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen ze lekker spelen in de speelhoek of buiten in de speeltuin (die grenst aan het terras).

Bij Hemels Patisserie weten ze wat ontbijten is. Lekkere koffie voor de ouders, Amerikaanse pannenkoekjes voor de kinderen (of voor jezelf natuurlijk ook een aanrader)! 
 
Of gewoon lekker thuis!
Natuurlijk hoef je er niet op uit, om te smullen van pannenkoeken. Wil je zelf ook eens pannenkoeken bakken voor het ontbijt? Met dit recept voor de Amerikaanse variant is het smullen geblazen! Heerlijk met ahornsiroop en bosbessen erbij...
 
Eet smakelijk!

Groetjes, Esther