Staking 12 december: wat gaan we doen vandaag?

8 december 2017
Op 12 december leggen de medewerkers in het basisonderwijs het werk voor een dagje neer. Kinderen blij met een extra vrije dag... En tja als er dan zo'n spontane vrije dag ontstaat, dan is het misschien ook een mooi moment om iets leuks te gaan doen! Wij hebben daarom een paar gave tips voor je!

Land van Jan Klaassen
Vandaag is de gave binnenspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen open! Leef je helemaal uit in de indoorspeeltuin, bekijk de poppenkastvoorstellingen en maak er een onvergetelijke dag van.

Bioscoop
Wij houden ervan; gezellig samen naar de bioscoop. Gelukkig draaien er weer superleuk kinderfilms bij Pathé en Vue, zoals o.a. Coco, Paddington, de familie Slim, K3 en Kapitein Onderbroek!

Circusles in plaats van rekenen
Stuiterballen opgelet! Vandaag maken ze er bij Studio26 een feestje! Op de hoofdlocatie in Velp kunnen kinderen de hele dag creatieve workshops volgen. Tijdens deze bomvolle dag krijg je onder andere toneel- en circusles! De dag is voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar. Lid zijn van Studio26 is niet nodig maar geef je wel snel op want vol=vol!

Het Watermuseum
Als ware kunstenaars maken kinderen, tussen zes en twaalf jaar oud, een schudbol in het Waterlab. Natuurlijk mag de schudbol mee naar huis toe genomen worden! Enne shampoo maken in de shampoofabriek kan natuurlijk ook gewoon!

Lunchadresje
Thuis kun je je natuurlijk ook prima vermaken met onze DIY-tips, maar wil je na het maken van die grappige kerst knutsel toch even lekker op stap. En zoek je een plekje om te lunchen of warme chocomelk te drinken? Check dan hier onze tips voor kindvriendelijke restaurants in Arnhem!

Schaatsen
Ben je al bij de schaatsbaan geweest op Jansplaats? Superleuk om te doen en daarna lekker bij Quetzal warme chocomelk drinken!

Het maakt eigenlijk niet uit wat je gaat doen als je maar geniet van deze extra dag vrij met de kids!

Groetjes


Inka