Welkom op Kidsproof Arnhem!

6 oktober 2015
Op de website van Kidsproof Arnhem vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Arnhem!
Op de website van Kidsproof Arnhem vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Arnhem! Ideaal voor ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje of weekendje met hun kinderen naar Arnhem willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen...

De start van...
Door mijn kids ben ik, misschien wel net als jij, op zoek naar leuke uitjes en activiteiten voor kinderen. Maar natuurlijk ook naar de handige adressen en praktische informatie. Via de lokale krant, andere ouders en natuurlijk via internet kom je vaak op de bekende plekjes terecht. Maar juist de onbekende, kleine adresjes zijn zeker een bezoek waard, maar niet altijd vindbaar. 

Met Kidsproof.nl wil ik ouders inspireren en verrassen met nieuwe tips en adressen!Ik was zelf direct enthousiast over het concept Kidsproof. Met als gevolg dat in oktober 2015 Kidsproof Arnhem live ging! Zo handig; alle kinderactiviteiten in Arnhem en omgeving op één site voor jou verzameld!

Deel je favoriete tips 
Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete eropuit tips, clubjes, winkels, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurantjes en de gezellige campings/hotelletjes met ons te delen via onze Tip & Win actie. Ook kun je je eigen ervaringen delen via Kidsproof Arnhem. 
Ook fijn voor andere ouders! 

Blijf op de hoogte! 
Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in Arnhem en omgeving via Facebook en Twitter.

Organiseer je zelf kinderactiviteiten in en om Arnhem?  Dan kun je je direct aanmelden! 
Mail me op Arnhem@kidsproof.nl of meld je aan via www.kidsproof.nl/aanmelden

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Veel plezier!

Liefs,Inka | Kidsproof Arnhem