Foodtruckfestivals in en om Breda

12 mei 2016
We zijn er zelf helemaal gek op: de Foodtruckfestivals! En in Breda komen er heel leuk steeds meer bij. We hebben ze voor je op een rijtje gezet! En bij elke festival is er zeker iets leuks voor de kids te doen!
Wij houden van het gezellige sfeertje, de lekker happen en het vermaak voor de kids. We gaan daarom graag naar Foodtruckfestivals. Alleen, maar zeker ook met onze kinderen. Check de festivals en blok alvast de datum in je agenda!

Eten op Rolletjes: Dit heerlijke, rondreizend foodfestival komt dit jaar voor het eerst naar Breda! Dat wordt genieten met het hele gezin. Eet je buikje lekker rond en geniet van theater en muziek tijdens dit gave festival. Je vindt ze van 24 t/m 26 juni op het Kasteelplein. Voor de kids zijn er verschillende activiteiten, o.a. een poppentheater en een schminkhoek.

Eeterij op Wielen: In april is er net een editie geweest, maar in het najaar komen ze gelukkig weer terug! Het Schoolakkerplein in het Ginneken wordt omgetoverd tot één groot restaurant. Kinderen kunnen geschminkt worden, een glittertatoo krijgen, en natuurlijk genieten van bijvoorbeeld pannenkoeken, frozen ice of een broodje worst. Zodra we de precieze datum weten zullen we deze natuurlijk in onze Uitagenda vermelden.

Bumperkluiven: Een nieuw foodtruckfestival in het Burgemeester van Sonsbeeckpark  (park bij Boeimeer) welke plaatsvindt in het eerste weekend van de zomervakantie (22 t/m 24 juli). Kom ook en geniet van lekker eten, theater, entertainment voor de kids en livemuziek! Beter kan de vakantie niet beginnen!

PS Op zoek naar nog meer leuke tips voor eropuit in en om Breda? Check onze Uitagenda!