Natuurkamp TerschellingTerug naar het overzicht

Ontdek op kamp met NJN alles over de dieren en planten op dit mooie Waddeneiland.
De NJN organiseert dit jaar 2 piepkampen speciaal voor haar jongste leden (11-13 jaar). Piepkamp 2 vindt plaats op Terschelling. Bijzonder aan dit Waddeneiland is dat er veel verschillende natuur is. Je komt heide en bos tegen, maar ook het strand en de zee.

Op dit kamp leer je over libellen, vlinders, vogels, wolken, zoogdieren, bloemen en planten. Iedere dag kun je kiezen uit verschillende excursies, zoals planten scoren, vogels spotten, insecten bestuderen, ver fietsen, zwemmen, wandelen of koken.

Natuurlijk is er ook genoeg tijd om lekker te zwemmen en in de avond worden er spellen gedaan of zit je bij het kampvuur. Ook is er een rustdag en natuurlijk ontbreekt de bonte avond niet. 

De NJN heeft allemaal tradities, deze leer je kennen tijdens het piepkamp. Dit kamp is dan ook speciaal voor jongeren van 11 t/m 13 die de NJN nog niet kennen en nog nooit met de NJN op zomerkamp zijn geweest. Na de kampweek kun je je aansluiten bij NJN en nog veel meer leuke excursies samen doen.  

De piepkampen zijn ieder jaar weer een groot succes!

Op zoek naar meer info over het piepkamp op Terschelling? Of wil je je kind aanmelden? Klik dan via de roze button door naar de site!

NJN


Terschelling
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!