icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
De leukste musea & leerzame uitjes in Drechtsteden
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Drechtsteden

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Drechtsteden!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Drechtsteden.

Filteropties

totaal 21 resultaten
Pagina: 1
totaal 21 resultaten
Pagina: 1

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Drechtsteden

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Drechtsteden vind je alle kindvriendelijke musea in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Drechtsteden zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Drechtsteden

In de bibliotheken in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle bibliotheken in de regio.