• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Aanbieding: 3x Quest Junior voor €15

14 november 2023
Stelt jouw kind vaak slimme vragen? Quest Junior geeft ze daar antwoord op. Wij gaven een proefabonnement kado; de kinderen hebben genoten!
Probeer Quest Junior 3 keer voor €15

Dit is echt het leukste tijdschrift voor nieuwsgierige kinderen!

Ouders en grootouders van nieuwsgierige kinderen opgelet! Stellen jouw (klein)kinderen ook veel slimme vragen? En sta jij dan wel eens met je mond vol tanden? Dan hebben wij nu een super-tip voor je; geef ze Quest Junior cadeau! Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar.

In Quest Junior gaat het over ons lichaam, natuur, techniek, geschiedenis, psychologie en meer. Allemaal in begrijpelijke taal en met veel humor geschreven voor kinderen. Onze ervaring is dat kinderen dit tijdschrift graag lezen omdat het vol staat met bijzondere foto's, leuke strips die stiekem heel leerzaam zijn, lekkere doordenkers en gekke wetenschappelijk onderbouwde wetenswaardigheden.

- Welk dier is het gevaarlijkst?
- Waarom droom je soms zo maf?
- Waarom eet je liever pizza dan wortels?
- Wanneer is een mop écht grappig?

Probeer Quest Junior met korting

Denk jij dat Quest Junior echt iets voor jouw (klein)kind is? Probeer dan eens 3 nummers Quest Junior voor €15 (abonnement stopt automatisch!). Dit is toch een te gek cadeau voor een kind? (En... zelf steek je er ook nog wel eens iets van op!)

Klik door naar de website om een proefabonnement van 3 nummers voor €15 te bestellen.

TIP: Ook super om cadeau te geven aan een jarig vriendje/vriendinnetje van je kind! Naar de website