Sportcentrum HeythuysenTerug naar het overzicht

Ga lekker een dagje zwemmen, sporten of volg een zwemles bij Sportcentrum Heythuysen, Noord-limburg.
Laco sportcentrum Heythuysen is gelegen bij het sportpark aan de rand van Heythuysen. Deze goed uitgeruste sport- en vrijetijdsaccommodatie heeft een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud.

Het enthousiaste team van Laco sportcentrum Heythuysen verzorgt zwemles, babyzwemmen (Knuffelzwemmen) en groepslessen zwemmen zoals AquaJoggen en Laco Gymics.

Tevens kun je met je hele gezin gezellig recreatief zwemmen. Het binnenbad beschikt over o.a. een peuterbassin, kleuterbadje met speelvoorzieningen, recreatiebad, hot whirlpool, jet streams, een glijbaan en een sauna met stoombad.

Bij Laco sportcentrum Heythuysen vind je verder een sporthal voor handbal, badminton, volleybal en zaalvoetbal, een skatebaan met lessen voor beginners en gevorderden (zowel voor kinderen als volwassenen), een fitnesruimte en een groot horecagedeelte met loungehoek.

Klik op de roze button om naar de website van Laco sportcentrum Heythuysen te gaan.

Tip: Meer zwembaden om je Zwem-ABC te halen vind je in de categorie Clubjes.

Laco sportcentrum Heythuysen

Arevenlaan 3
6093 GM Heythuysen
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen is er vast één jarig thuis of geweest. Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina Kinderfeestjes, ter inspiratie.

HIEPERDEPIEP