Leuke vaders aan het woord #1

14 juni 2018
De vaders in 't Gooi zijn op onze site vaak minder vertegenwoordigd dan de moeders.... tijd voor verandering! De eerste leuke vader die wij gevraagd hebben om zijn (stoere) uittips met ons te delen is Geoffrey van Meer uit Hilversum. We vroegen Geoffrey naar zijn favoriete uitjes met zijn zoon Pepijn (10 jaar)!
Geoffrey is 43 jaar en woont samen met Chantal hun zoon Pepijn in Hilversum. Geoffrey heeft een full time baan op het MediaPark, speelt fanatiek voetbal, klust veel, maakt zijn eigen wijn en gaat er graag opuit met zijn gezin. Wij vroegen Geoffrey om zijn favoriete uittips met ons te delen.

Leuke uittips
Welke activiteiten kunnen altijd, wat doe je het liefst als het regent, welk uitje is favoriet en wat is jullie top 'vader-zoon-uittip'?

Tip 1
Potje voetballen in ‘t Corversbos. Het is bij ons om de hoek - ‘t voelt als onze achtertuin. We hebben daar ook hutten gebouwd, die worden nu vaak door de scouting gebruikt. L Je kunt daar ook wandelen of fietsen (red: zie bijvoorbeeld ook de Kidsproof fietsroute).



Tip 2
Met een bak popcorn op schoot is een leuke kinderfilm in bioscoop Vue (Hilversum) altijd raak! Ook leuk trouwens voor een kinderfeestje.



Tip 3
Leerzaam en leuk is een bezoekje aan Beeld & Geluid in Hilversum. Ze hebben vaak interactieve workshops en ook leuke speurtochten speciaal voor kinderen. Met name in vakantieperiodes is het aanbod voor kinderen erg leuk.



Tip 4
Bij mooi weer is het leuk om te gaan zeilen op Loosdrechtse Plassen. Zeilen is echt niet moeilijk - laat de wind z’n werk doen. In de haven bij Ottenhome zijn ze vriendelijk en behulpzaam.



Tip 5
Voor de stoere snelheidsduivels is karten op de op de led-verlichte racebaan bij de Avonturenfabriek in Loosdrecht vet stoer. Ze hebben ook karts voor kleintjes. Ik ben er alleen nog niet over uit wie van ons dit nou leuker vindt!




Bedankt Geoffrey dat je deze tips met ons wilde delen. Ken (of ben jij) een leuke vader? Laat het ons dan weten via gooi@kidsproof.nl. We willen graag een serie maken met leuke vaders aan het woord!

TIP: Kijk hier voor meer leuke blogs!