Pancake art maken bij Leuk in Bussum!

26 februari 2020
Hoe leuk is het om je eigen figuren te maken van je pannenkoek bij Restaurant Leuk in Bussum. Wij gingen het testen, check hier onze ervaring....
We worden hartelijk ontvangen en met veel gezelligheid aan een grote tafel neergezet. Bij de vragen "Wat willen jullie graag drinken?" is het antwoord van mijn kinderen niet verrassend....heksenlimonade natuurlijk!

Dat blijft een feest.



Wat is pancake art?

Maar we komen natuurlijk voor de pannenkoeken. Eerst krijgen de kinderen uitleg. Wat wil je maken? Hoe ga je te werk? Waar moet je op letten? De pannen staan klaar en de uitleg is kort en simpel, dus de kinderen mogen lekker snel aan de slag. Heb pannenkoekenbeslag zit in makkelijke spuitflessen, waarmee de kinderen als het ware kunnen tekenen én kleuren op de bakplaat.



Pannenkoekenbeslag met natuurlijke kleurstoffen

Het beslag heeft per spuitfles een andere kleur en zijn op basis van natuurlijke kleurstoffen aangemaakt. We beginnen met een ijsje met 5-bolletjes!



Hulplijnen

Als je het lastig vindt, dan zet Nienke van Restaurant Leuk de lijnen voor je op. Het inkleuren is makkelijker en dan kun je het gevoel krijgen.



Iedereen kan het

Het is vooral een kwestie van doen! iedereen kan het :-)



Bedenk de mooiste creaties

En voor je het weet heb je een ijsje gebakken! Je mag natuurlijk maken wat je wil. Er liggen leuke voorbeelden klaar, die je gemakkelijk na kunt maken. Maar je kunt er ook voor kiezen om op je telefoon iets op te zoeken en dat na te maken.



Er ontstaan leuke creaties bij ons aan tafel en de kinderen hebben reuze schik. Van regenboog panda's tot papagaaien in een boom komen voorbij. Natuurlijk mag je de pannenkoeken ook lekker beleggen met stroop of poedersuiker. 



...en het Ajax logo mag ook zeker niet ontbreken (ondanks dat niet iedereen daar blij mee was bij Leuk hihi). Maar denk bijvoorbeeld ook aan een stoere dino, een eenhoorn, je naam, of teksten als LOVE, leuk voor Moederdag ;)



Onbeperkt pannenkoeken eten

De pancake art bieden ze elke donderdag aan bij Restaurant Leuk. En het leuke is ook nog eens, dat je zo veel mag bakken als je zelf wil... maar na drie pannenkoeken zit je behoorlijk vol, dat kan ik je vertellen.



De laatste pannenkoeken zijn gebakken. 



Oké, nog eentje dan....



Bedankt Nienke, voor je creatieve en gezellige hulp. Wat hebben we weer een heerlijke avond gehad bij Leuk. We komen gauw nog eens terug.



Ook pancake art maken?

Wil jij nou ook een keer pancake art maken bij Restaurant Leuk in Bussum? Dat kan! Elke donderdag vanaf 17.00 uur staan de pannen klaar in het restaurant en kun je hier heerlijk komen bakken. Houd je zelf niet van pannenkoeken? Geen punt, ze hebben een heerlijke menukaart. En het leuke is dat je gewoon allemaal aan dezelfde tafel eet.

Check hier alle info >>>

Veel plezier!

Liefs,
Maud

PS: wil jij je kinderfeestje bij Leuk vieren? Dat kan ook. Slijm maken, snoep sushi maken, pizza's bakken.... alles kan. Kijk hier voor het aanbod >>>


Bekijk ook onze andere blogs voor meer inspiratie!