Jump feestje getest door onze Kidsproofreporters

1 juni 2021
Wij vierde het kinderfeestje van mijn jongste bij Flight Deck 53 in Hilversum, wat een feest! Met al die vrolijk stuiterende jongens van 7/8 jaar oud met heel veel energie was dit een perfecte dag! Lees hieronder waarom...
Kinderfeestje tramolinepark
Mijn jongste zoon werd 8 en mocht kiezen wat hij wilde voor zijn kinderpartijtje, nou dat was niet moeilijk: 'naar de springkerk mam!'. Evenals het aantal vriendjes en de namen, daar was hij snel uit. Wat bij mijn dochter vaak een dagenlange puzzel kan zijn, valt het me op dat jongens er vaak zo uit zijn. Althans bij ons.

Op de parkeerplaats van de Clemenskerk in Hilversum, waar Flight Deck 53 gevestigd is, wachten we op de kinderen die uitgenodigd zijn. Eerst lijk je dan compleet om vervolgens rondom de kerk te gaan zoeken naar alle rondrennende kinderen. Gelukkig vind ik iedereen snel en kunnen we naar binnen.

Daar worden we hartelijk ontvangen en staat er al een grote tafel voor ons gereserveerd



Suikervrije slush puppie

Tijd om te zingen en cadeautjes uit te pakken! Hij krijgt prachtige boeken, lego en games. Voor iedereen wordt een Slush puppie gemaakt waar enthousiast op gereageerd wordt. Het lijkt even stil.... maar dat is met deze groep jongens van korte duur haha!



Tosti's voor de lunch

Ondertussen komen er heerlijk geuren de ruimte binnen en al snel verschijnen de eerste tosti's op tafel, weer krijgen we de jongens hiermee even stil. Je moet immers goed eten om energie op te bouwen.
Voor mij als ouder staat er heerlijke koffie klaar, ik kan rustig even toekijken en hoef niets te doen.... ook wel eens fijn :-)

Jumples van de Flight crew

De flight crew komt met een handleiding van 'regels' en natuurlijk 'tips & tricks' voor deze te gekke dag. Na de uitleg van de regels en veiligheidsinstructies gaan de jongens achter de instructeur aan om hun speciale jumpsokken* aan te trekken.
(*) jumpsokken krijgen we van Flight Deck en zijn speciale sokken met rubbere strips aan de onderkant waarmee de kinderen niet uit kunnen glijden. 




Als iedereen zijn sokken aan heeft gaan ze de kerk in en mogen ze direct hun energie kwijt! Ik zie alleen maar blije gezichten! Klaar voor een clinic.



Leuke groepsopdrachten

De instructeur geeft tips en leuke opdrachten met een spelelement en de competitie is van start. De jongens razen over de trampolines en gaan allemaal voor de winst.




De opdrachten worden steeds iets lastiger, dus als de jongens denken dat ze er zijn, wordt de lat weer iets hoger gelegd. Dikke pret!



Pauze met taartjes

Als de rode wangen en bezweten gezichten steeds meer toenemen, weet je dat de pauze in zicht is. Tijd voor een cool down, drinken en een taartje, het is immers feest! Tijdens de pauze zijn de jongens enorm uitgelaten en schreeuwen ze door elkaar van enthousiasme. Fijn dat dat hier gewoon kan. Ook het eten van de cakejes levert bijzondere taferelen op en de slagroon belandt als snel op de neuzen van jongens. Ook dat kan en mag hier, echt feest!

NOTE: je kunt kiezen voor allerlei lekkernijen, spreek van te voren af hoe jij je feestje wil en Flight Deck regelt alles.



Onbeperkt suikervrije limonade

Van al dat springen krijg je dorst. Bovendien moet je goed drinken als je zoveel beweegt en zweet. De jongens mogen daarom zelf hun suikervrije limonade tapen. 



Meer leuke oefeningen

Na de pauze krijgen de kinderen nog verschillende opdrachten in de privéles, die ze om en om moeten uitvoeren. Dat is maar goed ook, want tussendoor hebben ze dan tijd om weer op adem te komen.



Vrijspelen

Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd en ruimte om vrij te kunnen spelen en lekker te springen en spelen. Er is altid personeel aanwezig voor de veiligheid en zij houden het trampolinepark en de kinderen goed in de gaten. 



Battelen

Al snel vinden de jongens weer een uitdaging die ze om en om met elkaar aan gaan. Wie is de 'last man standing?'.



Iets lekkers voor thuis

Het kinderfeestje bij Flight Deck 53 is helemaal compleet. Je kunt er dus je cadeau-moment plannen met taart, maar ook eten, handig op woensdagmiddag uit school. En ook bij het weggaan krijgen de kinderen iets lekkers mee voor thuis. Ook hier kun je kiezen voor een snoepzakje of iets anders. Op ons feestje mochten ze allemaal 1 lekkernij kiezen.

Dat scheelt mij weer 'bedankjes' of 'snoepzakjes' maken hihi. Ben je daar niet van, geen zorgen, je kunt alles afstemmen en het feestje helemaal plannen zoals je wenst. Je kunt dus ook zelf een bedankje uitdelen. Alles is mogelijk!



Kledingadvies

Sokken haal je dus op de locatie (€2,50 per paar), maar als je al eens geweest bent, kun je deze van thuis meenemen. Verder is het aan te raden om niet te veel kleding te dragen, ze krijgen het erg warm. Dus shirts met korte mouwen onder een vest of trui is een aanrader als het buiten wat kouder is.

Voor het vertrek moeten we nog even op zoek naar alle schoenen, vesten, truien en jassen. Gelukkig hebben ze instructie gekregen waar ze deze moeten laten, dus de jongens kunnen zelf alles verzamelen en dan zit het erop. De eerste ouders staan al weer op de parkeerplaats klaar om de jongens op te halen.

Wat een fijn feestje, ik weet zeker dat al deze mannen heerlijk hebben geslapen die nacht.

Zelf een kinderfeestje geven?

Wil jij voor jouw zoon of dochter ook zo'n topfeestje organiseren? Dat kan natuurlijk. Kijk hier voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden voor een kinderfeestje bij Flight Deck 53? Maak het helemal op maat zoals jij wil. Wij vinden het een absolute aanrader. 

Veel plezier.
Feestelijke groet,
Maud


Tip: kijk hier voor een overzicht van alle kinderfeesjes in 't Gooi >>>


Naar de website