icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Spetteren aan de slootkantTerug naar het overzicht

Een 3-daags arrangement bij Hotel Boerderij Akkerlust in Stompwijk. Genieten in het groen!
Wat een fijne plek is hotelboerderij Akkerlust. Met een heerlijk boerenontbijt en allerlei leuke activiteiten op en rond de boerderij. 

Spetteren aan de slootkant is een 3-daags logeerarrangement op Hotelboerderij Akkerlust in Stompwijk, dichtbij het strand, middenin de natuur. Er is van alles te zien en te beleven voor de kinderen.

Dag 1.
Aankomst vrijdagmiddag v.a. 15.00 uur. Eerst even op de kamer een welkomst-kopje koffie met iets lekkers van de boerderij erbij. Dan laarzen aan en met de kids de boerderij op. Lekker in alle stallen kijken bij de pasgeboren lammetjes, kalfjes, en de `grote`koe-beesten. Als je durft mag onder begeleiding van een ouder ook nog onze Shetland pony Bonny, geborsteld worden, en dan misschien zelfs een rondje op haar rug over de boerderij wandelen! Tijdens voeder-tijd kan er dan nog geholpen worden om een `pap`-lam de fles te geven. Heb je daarna nog zin, dan kan je lekker met de skelter of mini-tractor over het erf rijden.`s Avonds lekker onder de wol op de verbouwde hooizolder, om ontspannen weg te dromen met de schaapjes nog in het hoofdje.

Dag 2.
Je start de dag met een stevig boerenontbijt, waar meteen een lunchpakketje van gemaakt kan worden. Lekker fietsen en een kijkje nemen bij boerderij Het Geertje ( 6 k.m. ) en verder fietsen over een `kerkepad` naar het prachtige `De Weipoort ` waar een heuse kaasboulevard is ! Hier kan Boeren-Leidse, Boeren-Goudse evt. met div. kruiden, en zelfs kaas in de vorm van een hartje ( groene hart kaasje ) gekocht worden. V.a. 1 April kun je hier ook heerlijk genieten van boerenschepijs. Aan het eind van de middag ( 16.30 u. ) weer terug naar Boerderij Akkerlust, om nu ook even bij het melken van de koeien te kijken. Natuurlijk gaan we weer lammetjes voeren, pony borstelen, & skelter of mini-tractor rijden.

Dag 3.
Dag 3 begint uiteraard weer met een stevig boerenontbijt, waar je meteen een lunchpakketje van maakt voor de middag. De kinderen kunnen nog even op de boerderij rondkijken, Na een laatste bakje koffie op Akkerlust sluit je het weekend af met een rit met paard en wagen ( is er optioneel bij te boeken ) door het prachtige recreatie-gebied 'De Vlietlanden'.

Kijk snel en reserveer! Klik door via de roze button.

Hotel Boerderij Akkerlust

Stompwijkseweg 55a
2266 GD Leidschendam (Stompwijk)
Prijs Prijzen 4 personen (2 volw. en 2 kinderen) € 290,-
zie website voor de opties
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Voor alle jarige Jobjes en Jetjes zijn er leuke kinderfeestjes! Creatief, actief, met dieren, koken, bakken, dansen, circus, in de natuur en nog véél meer. Kijk snel en maak er een feestje van!

Bekijk de tips