Handige adressen voor zorg & opvoeding

Handige adressen voor zorg & opvoeding

Zoek jij naschoolse opvang, een kindercoach, fysiotherapie voor kids of huiswerkbegeleiding in en om Leiden? Wij hebben allerlei handige adresjes voor je op een rij gezet.

Corona-update: Klik altijd even door naar de aanbieder zelf om te zien of het aanbod is gewijzigd om de verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

Filteropties

CATEGORIE
Locatie
totaal 75 resultaten
Pagina: 123
totaal 75 resultaten
Pagina: 123

Tips voor opvoeding, onderwijs en opvang van kinderen in de regio Leiden?

Als ouder van een opgroeiende baby, peuter, kleuter of kind kom je steeds weer in een nieuwe fase. Zoek je opvoedtips, cursussen voor ouders, hulp bij de opvoeding of verzorging van je kind, een kindercoach, cursus voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden, een EHBO cursus?

Heb je opvang nodig? Denk aan een peuterspeelzaal, crèche of kinderopvang, BSO, vakantieopvang of naschoolse opvang voor je kind? Wij hebben heel veel handige adressen voor je verzameld in de regio Leiden!

Alle handige adressen rondom de opvoeding en zorg voor kinderen in de omgeving van Leiden, Katwijk en Leiderdorp

Op Kidsproof Leiden vind je alle handige adressen voor ouders van opgroeiende kinderen in (de omgeving van) Leiden, Katwijk, Leiderdorp, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Noordwijkerhout, Lisse en Voorschoten!