Motorcrossclub HollandTerug naar het overzicht

Motorclub Holland - Beleef de spanning en sensatie van motorrijden!

Motorcrossclub Holland

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport voor jouw kind of voor jezelf? MCC Holland is dé motorcross club voor jong en oud! Bij MCC Holland leer je op een veilige manier motorcrossen en kun je meedoen aan wedstrijden en trainingen. Wat is motorcross precies? Het is een sport waarbij je op een speciaal daarvoor ontworpen motor over een uitdagend parcour rijdt met allerlei obstakels. 

Sportief clubje voor jong en oud

Ben je benieuwd of motorcross iets voor jou of voor jouw kind is? Kom dan langs bij MCC Holland en ervaar zelf de spanning en sensatie van het motorcrossen. Bij MCC Holland hebben ze professionele trainers die je begeleiden bij het leren van de juiste technieken en veiligheidsregels. MCC Holland biedt trainingen en wedstrijden voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Het is een leuke en gezellige club waar je kids naast het sporten, ook nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken!

Wil je meer info over dit sportclubje? Klik op de roze button.

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel in Rotterdam en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels en laat je inspireren!

Motorcrossclub Holland Gouda


Gouda
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp in de zomervakantie

Op kamp in de zomervakantie

Een weekje zeilen, theater maken, op avontuur of sporten? Of wordt het paardrijden of een taal leren? Wat ze ook gaan doen, op kamp gaan is voor veel kinderen een fantastische ervaring! Wij verzamelden een aantal toffe vakantiekampen, met of zonder overnachting!

Naar de vakantiekampen