Koeien en Kaas GoudaTerug naar het overzicht

Groot assortiment aan kaas en vlees voor het hele gezin bij Koeien en Kaas Gouda!

Koeien en Kaas: Proef de passie voor pure smaken!

Bij Koeien en Kaas draait alles om kwaliteit en smaak. Zij geloven dat de beste gerechten beginnen met de beste ingrediënten en daarom werken zij alleen met topproducten. De passie voor vlees en kaas begon in 2010 en sindsdien hebben ze de prachtige producten verzameld om de lekkerste gerechten mee te maken.

Kom langs met het hele gezin

De gerechten zijn met zorg en liefde bereid en het bedrijf weet zeker dat je dat terug proeft in de smaak. Of je nu houdt van een goed stuk vlees, de smaak van Goudse kaas of een combinatie van beiden, bij Koeien en Kaas ben je aan het juiste adres. En met de ambachtelijke slagers die dagelijks voor hen werken, ga je vast smullen van het tussendoortje, snack, ontbijt of lunch!

Kom gezellig langs met het hele gezin en proef de passie voor pure smaken. Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Neem een kijkje op onze pagina Kinderfeestjes en laat je inspireren.

Koeien en Kaas Gouda

Achter de Waag 20
2801 JA Gouda
Openingstijden Kijk op de wbsite voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!