Voetjebal RijnmondTerug naar het overzicht

Leer spelenderwijs de eerste voetbaltechnieken met Voetjebal voor kids vanaf 2 jaar!

Voetballen op een spelenderwijs voor kids 

Ben jij tussen 2 en 5 jaar en voetbal je graag? Met Voetjebal leer je door middel van spel de eerste technieken van voetballen zoals trappen, pasen en draaien. Daarnaast leer je ook spelenderwijs dingen als kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen. Maar ook wachten op je beurt en vriendjes maken.   

Er wordt gewerkt met speciaal voor kinderen ontworpen materialen die de coördinatie, behendigheid en balans stimuleren, zoals skill ballen, hoepels, pitzakken en balanceerborden. Doel van de oefeningen is bevorderen van de motoriek, maar boven alles is lol maken het belangrijkste!

De groep bestaat uit max. tien kinderen met tien ouders. Met hulp van de ouders leren de kids de basisprincipes van voetbal en de controle van de bal. Door het seizoen heen worden de kids steeds een stukje meer uitgedaagd. De Voetjebal lessen worden op een aantal locaties gegeven in Rotterdam (Schiebroek, Blijdorp, Kralingen en IJsselmonde), Vlaardingen, Spijkenisse, Barendrecht, Bergschenhoek en Berkel & Rodenrijs. 

Meer weten of een keer een proefles volgen? Kijk op de website van Voetjebal Rijnmond voor alle informatie. Klik hiervoor op de roze button. 

Tip: zoek je nog een restaurant waar ook de kids het naar hun zin hebben? Kijk in onze categorie Uit Eten voor kindvriendelijke restaurants in de regio Rotterdam. 

Voetjebal Rijnmond


Diverse locaties
Openingstijden Verschilt per locatie. Zie website. Prijs € 10,- per les. Eenmalig inschrijfgeld: € 35,- Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp in de zomervakantie

Op kamp in de zomervakantie

Een weekje zeilen, theater maken, op avontuur of sporten? Of wordt het paardrijden of een taal leren? Wat ze ook gaan doen, op kamp gaan is voor veel kinderen een fantastische ervaring! Wij verzamelden een aantal toffe vakantiekampen, met of zonder overnachting!

Naar de vakantiekampen