De leukste musea & leerzame uitjes in Rotterdam
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Rotterdam

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Rotterdam!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Rotterdam.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 107 resultaten
Pagina: 1234
totaal 107 resultaten
Pagina: 1234

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Rotterdam

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Rotterdam vind je alle kindvriendelijke musea in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Rotterdam zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Rotterdam

In de bibliotheken in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Rotterdam vind je alle bibliotheken in de regio.