The Little Kings & QueensTerug naar het overzicht

The Little Kings & Queens geeft zulke bijzondere feestjes, daar worden we stil van. Kijk zelf maar...

Wil jij je kind een verjaardagsfeestje geven om nooit te vergeten?

Dan moet je echt een kijkje nemen op de site van The Little Kings & Queens. Jonge kids, tieners, stoer, glamour, actief, creatief, culinair.. het perfecte feestje voor jouw oogappel zit er tussen!

Zo is er de Masterchef Party waarbij het allemaal om koken draait. Nadat schorten en koksmutsen zijn beschilderd is het tijd voor een kennisquiz. En dan...de mystery box. Daarin zitten een aantal ingrediënten waarmee je een eigen creatie gaat maken, maar wel binnen de afgsproken tijd! Je kunt zelfs een echte chef-kok inhuren!

Een andere hit is de Red Carpet Party. Na een glas (kinder-)champagne kunnen de kids op vertoon van hun Gold card langs bij visagisten en een styliste. Er wordt een eigen Walk of Fame gemaakt! Vandaag ben jij de ster!

Zeker weten dat je nu helemaal nieuwsgierig bent naar de andere themafeestjes. Klik snel op de roze button!

Eropuit met de kids? Op Kidsproof.nl vind je de leukste uitjes voor kinderen!

The Little Kings & Queens

Waddenring 245
2993 VD Barendrecht
Openingstijden In overleg Prijs Afhankelijk van het themafeestje en het aantal kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kidsstock Festival

Kidsstock Festival

Het leukste festival voor kids, vol muziek en héél veel fun! Van bekende dj’s die met hun kids draaien tot real life Fortnite, de circusfabriek, race-simulators, safari, pierenbadje en nog veel meer! Echt, op Kidsstock móét je geweest zijn! 16 juni in het Kralingse Bos.

Snel tickets bestellen