• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zeilkamp in BrielleTerug naar het overzicht

Kids kunnen in de zomervakantie op zeilkamp bij De Brielse Zeilschool (8 t/m 17 jaar)!
De Brielse Zeilschool organiseert ook deze zomer weer de gezelligste en meest unieke zeilkampen voor kinderen vanaf 8 jaar!

Al 65 jaar worden de kampen gekenmerkt door de creatiefste spellen, de leukste zeillessen en de gekke leiding. Met elke week een eigen thema, een weekstunt, veel humor en zeilplezier wordt het gegarandeerd een van de leukste weken van de zomer! Alle kinderen zijn tijdens de week ongeveer even oud en er wordt altijd een fantastische weekband gecreëerd. De kids maken kennis met of verbeteren hun zeilvaardigheden in een Optimist, Randmeer of Laser Vago.

De Brielse Zeilschool is een CWO-gecerificeerde zeilschool, je kind kan dus in de zomerweken een echt CWO-diploma halen! Ze hebben een uitgebreide opleiding voor alle instructeurs, waardoor er op hoog niveau wordt lesgegeven.
 
Zomerweken
In de zomervakantie (van 14 juli t/m 31 augustus 2024) is er elke week een zeilkamp. Kids kunnen genieten van het water, de fijne sfeer en natuurlijk het zeilen. Samen met andere leeftijdsgenootjes gaan ze bovendien ook leuke spelletjes spelen, zwemmen, picknicken en vooral heel veel plezier maken! 

Laatste plekjes!
In de laatste zomerzeilweek (25 t/m 31 augustus) zijn er nog wat plekjes over. Dus schrijf je kind nog snel in! 

Klik op de roze button om je aan te melden of voor meer informatie!

Check ook onze Uitagenda en ontdek wat er op datum te doen is in de regio Rotterdam!

De Brielse Zeilschool

Krabbeweg 1
3231 NB Brielle
Openingstijden 14-07-2024 t/m 20-07-2024
04-08-2024 t/m 10-08-2024
18-08-2024 t/m 24-08-2024
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier