Natuurkamp WeerribbenTerug naar het overzicht

Kamp van NJN waarbij je alles ontdekt over dieren en planten in dit prachtige natuurgebied in Overijssel.
De NJN organiseert dit jaar 2 piepkampen speciaal voor haar jongste leden (11-13 jaar). Piepkamp 1 vindt plaats in de Weerribben. De Weerribben is een prachtig en bijzonder natuurgebied in Overijssel.

Op dit kamp leer je over libellen, vlinders, vogels, wolken, zoogdieren, bloemen en planten. Iedere dag kun je kiezen uit verschillende excursies, zoals planten scoren, vogels spotten, insecten bestuderen, ver fietsen, zwemmen, wandelen of koken.

Natuurlijk is er ook genoeg tijd om lekker te zwemmen en in de avond worden er spellen gedaan of zit je bij het kampvuur. Ook is er een rustdag en natuurlijk ontbreekt  de bonte avond niet. 

De NJN heeft allemaal tradities, deze leer je kennen tijdens het piepkamp. Dit kamp is dan ook speciaal voor jongeren van 11 t/m 13 die de NJN nog niet kennen en nog nooit met de NJN op zomerkamp zijn geweest. Na de kampweek kun je je aansluiten bij NJN en nog veel meer leuke excursies samen doen.  

De piepkampen zijn ieder jaar weer een groot succes!

Naast het Natuurkwamp Weerribben is er ook een Natuurkamp Terschelling. 

Op zoek naar meer info over de piepkampen? Of wil je je kind aanmelden? Klik dan via de roze button door naar de site!

NJN


De Weerribben
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni