Outdoor Valley ZomerkampTerug naar het overzicht

Ga deze zomer op zomerkamp bij Outdoor Valley en beleef een week vol avontuur en buitenactiviteiten!

Op een zomerkamp bij Outdoor Valley beleef je de leukste avonturen. Ga op ontdekkingstocht, maak nieuwe vrienden en beleef eindeloos plezier! Er is keuze uit een kamp met en zonder overnachting.

Het Outdoor Valley zomerkamp is geschikt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Kamp en activiteiten

Het zomerkamp van Outdoor Valley is een geweldige ervaring voor kinderen die houden van avontuur en buitenactiviteiten. Het kamp is gelegen in een groen gebied met een fantastisch uitzicht op het Hoge Bergse Bos, wat bijdraagt aan de sfeer van avontuur en verkenning!

De activiteiten tijdens het zomerkamp zijn gevarieerd en zorgen ervoor dat niemand zich verveelt. Er zijn uitdagende klimwanden en tokkelbanen, mooie routes voor het kanovaren, avontuurlijke survivaltechnieken om te leren en nog veel meer. De kinderen gaan onder andere knopen leggen, klimmen, survivallen, boogschieten, kanovaren en nog heel veel meer. Genoeg te beleven dus!

Zomerkamp zonder overnachting
Bij een zomerkamp zonder overnachting duurt het programma elke dag van 09:00 tot 17:00. Daarna kunnen de kinderen lekker in hun eigen bed slapen.

Week 29: start 15 juli

Week 31: start 29 juli

Week 32: start 5 aug

Week 34: start 19 aug

Zomerkamp met overnachting
Ook biedt Outdoor Valley zomerkampen aan met overnachting. Hierbij slapen de kids in een echte legertent. Na het dagprogramma vol avontuur dineren de kids samen met de begeleiders en doen ze spelletjes of verzamelen ze zich rond het kampvuur. De laatste avond is er een toffe bonte avond als afsluiting van het kamp!


Week 30: start 22 juli

Week 33: start 12 aug

Wil je meer info over de kampen en activiteiten? Klik op de roze websitebutton.

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel in Rotterdam en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels en ontdek het aanbod!

Outdoor Valley

Hoeksekade 141
2661JL Bergschenhoek
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele data. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni