• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zomer dagkamp 2- & 4-daagseTerug naar het overzicht

Laat je verrassen door onvergetelijke dagen vol avontuur, nieuwe vriendjes en ontspanning in de natuur!

Zomerkamp Studio Ikigai

Laat je meevoeren naar een prachtige plek vol dieren, groen en avontuur tijdens het Zomerkamp. Maak nieuwe vrienden en beleef onvergetelijke momenten tijdens gezellige spelletjes, knutselen en nog veel meer!

Geniet van een lekker watergevecht, heerlijke maaltijden en nog meer tijdens de zomervakantie. Meld je aan en maak nieuwe vrienden, of kom samen met je vrienden en familie voor een supergezellige dag!

Er zijn 2 zomerkampen van Studio Ikigai in de zomervakantie: een 4-daagskamp van 15 t/m 18 juli 2024 en een kamp van 2 dagen op 19 en 20 augustus. Locatie is Natuurtalent in Rotterdam Schiebroek.

Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg voor heel het gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit en laat je inspireren!

Studio Ikigai / locatie Natuurtalent

Veldkersweg 50
3053 JR Rotterdam
Openingstijden 15 t/m 18 juli en 19-20 augustus 2024 Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier