Zeillkamp bij De LelieTerug naar het overzicht

Ontdek de avontuurlijke wereld van zeilen tijdens onze jeugdkampen voor jongeren van 8-18 jaar!

Zeilen, spelletjes en leren op jeugdkampen

Zijn jouw kids gek op zeilen? Zeilschool de Lelie organiseert voor jongeren van 8 tot 18 jaar een zeilkamp! Je kunt leren zeilen in een Kielboot, Optimist of de Zwaardboot op elk niveau, van beginner tot gevorderd. Ook zijn er leuke spelletjes en krijgen de kinderen theorielessen, waarbij we de nadruk leggen op inzicht en veilig varen tijdens het zeilen. Leuk en leerzaam!

Sportief kinderuitje

Kom zeilen op zondagochtend en ontdek de sensatie van het zeilen! De jeugdkampen bieden lessen aan in verschillende zeildisciplines. Ervaren instructeurs helpen de kinderen bij het ontwikkelen van de vaardigheden. Ze maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes terwijl ze plezier maken en veel over teamwork leren!

Komen jouw kids ook mee zeilen? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuke plek voor een hapje en een drankje? Neem een kijkje op onze pagina Uit eten en ontdek alle kindvriendelijke restaurantjes!

Zeilschool de Lelie

Plaszoom 362-364
3062 CL Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni