• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

The Wizard of OZTerug naar het overzicht

vrijdag 21 juni 2024
Geniet van de bekende musical bij Natuurtheater Oisterwijk!
Een heerlijke avond uit waarin je met vrienden of familie kunt genieten van een bekende musical, gemaakt door lokaal talent. De Vereniging van Oisterwijkse Spelers (V.O.S.) heeft het! Al jaren spelen wij elke zomer in Natuurtheater Oisterwijk succesvolle voorstellingen. 

Als een tornado de jonge Teddy met huis en al naar het verre en vreemde fantasieland Oz transporteert, weet hij maar één ding zeker – hij moet zo snel mogelijk weer naar huis! Maar hoe?

Er is maar één iemand die deze jongen weer naar Kansas kan helpen; De Wizard.

Deze mysterieuze tovenaar woont in het midden van Oz, in Emerald City, en hij kan ALLES.

Op twee gloednieuwe schoenen en vol goede moed gaat Teddy op avontuur over het Grote Gele Pad dat hem naar Emerald City zal voeren. Gelukkig hoeft hij deze weg niet lang alleen af te leggen; al gauw ontmoet hij enkele kleurrijke figuren die graag met hem mee willen naar De Wizard; Jack, een slungelige vogelverschrikker, de stoere metalen houthakker Stannum en de doodsbang aangelegde leeuwin Leon. Zij hebben allemaal hun eigen reden om de Wizard op te zoeken; als hij immers ALLES kan, zijn een brein, een nieuw hart en een beetje moed toch niet zo moeilijk om te regelen? 

Nieuwe tijden breken aan met deze eigentijdse versie van een alom bekend verhaal. 

Klik op de roze button voor meer informatie.


TIP: Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Natuurtheater Oisterwijk

Gemullenhoekenweg 147 147
5062 SB Oisterwijk
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Tilburg On Stage

Tilburg On Stage

Kom naar dit super leuke GRATIS festival in Tilburg centrum. Een hilarische theatermonoloog, een aangrijpende moderne dans of een swingend koor: bij Festival Tilburg on Stage zie je het allemaal!

Benieuwd? Kom ook!