Herfstvakantie uitjes

13 oktober 2023
Yes! Er is deze herfstvakantie van alles te beleven in en net iets buiten Tilburg. Ga naar een leuke theatervoorstelling of circusshow. Kijk je ogen uit in een tof museum en ontdek de kinderroute. Of wat dacht je van samen lekker eten? Check onze herfstvakantie tips hieronder!
Fijne vakantie!

Theater, Film, Festival

Een bijzonder openluchtspel

De Zin-in-alles!-dagen komen er aan! Factorium Cultuurmakers organiseert weer 2 dagen volop ontdekken van dans, theater, musical en beeldende vorming. Alle kinderen kunnen komen uitproberen hoe het is om bijvoorbeeld te dansen of te zingen. Dus ben je nog op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit? Kom langs!



Circusfestival Spoorpark

Festival Circolo heeft zóveel leuke voorstellingen voor kinderen. Kom samen langs van 13 t/m 22 oktober in het Spoorpark in Tilburg. Spectaculaire acrobatiek, adembenemende dans of jongleurs: kinderen kijken hier hun ogen uit, samen met jou! Check het programma om te zien waar je wanneer naartoe kan.



Buurman & Buurman

De twee onhandige klussers zijn terug. Deze keer gaan Buurman en Buurman verhuizen.
Een spetterende grappige musical voor alle leeftijden.
Er zijn nog veel meer toffe voorstellingen bij Schouwburg Concertzaal Tilburg!



Voorstelling Slodde & Vos

In deze interactieve voorstelling gaan SlodDe & Vos met een oude schatkaart op zoek naar de bijzondere liedjeskas in de Geluidentuin. Te zien bij 013 Poppodium.
Een toffe familieshow voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.



Zin in een ontdek-uitje? 


Stedelijk Museum Breda

Kom tijdens de herfstvakantie naar Stedelijk Museum Breda! Laat je hersens kraken bij het Familiespoor, onderdeel van de Nassaus van Breda. Ga creatief aan de slag en kom op die manier van alles te weten over de bijzondere geschiedenis van Breda.



Makersgeheimen

Ontdek de geheimen van de kunstenaar die kunst maakt met textiel in het Textielmuseum.
In deze doe-tentoonstelling ga je zelf aan de slag met een ontwerp voor een wandkleed of je test de werking van glowinthedark textiel.



Ontdekstation013

Weten hoe leuk Ontdekstation013 is? Ontdek het in het blog.
Met je kind samen gaan ontdekken bij Ontdekstation013. Het kan! Of wil jouw kind graag zelf op ontdekkingstocht? Dan zijn de Ontdekclubs een aanrader. Een cool kinderfeestje kan je hier ook vieren.



Bibliotheek Lochal Tilburg

Kom lekker lezen of ga op ontdekking bij Bibliotheek Tilburg LocHal. Een super toffe en mega grote bibliotheek met een Digilab waar je een VR-bril kunt testen, een eigen game kan maken of kan 3D-printen. En natuurlijk kan je hier ook lekker lezen met wat drinken erbij. Fijn!



Lekker eten


Pizza, Pasta & Play

Kom met het hele gezin genieten bij Happy Italy van verse pasta’s en pizza’s. Deze vakantie krijg je een gratis cadeautje + limonade bij het Happy Kids Menu! Na het eten kunnen de kids lekker spelen in het indoor speelparadijs.



9x Terras met speeltuin

Heerlijk genieten van spelende kinderen terwijl jij geniet van een bakje koffie of een kopje thee op het terras. Wij hebben een paar restaurant met terras en speeltuin in Tilburg en omgeving voor je op een rijtje gezet.