• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

25 hotspots in regio Twente

5 juni 2023
Heb jij onze gids met 25 hotspots in Twente al gezien? Een mini magazine vol leuke uittips voor ouders met kinderen. Heb je de papieren versie (nog) niet? Check hier alvast een aantal van onze favoriete hotspots!
25 hotspots voor kids in Twente
Als moeder van 2 kinderen en sitemanager van Kidsproof.nl ben ik altijd op zoek naar gezellige plekjes om naar toe te gaan met mijn kinderen. De hond gaat vaak mee, dus mijn voorkeur gaat uit naar mooie wandelgebieden. De kinderen bezoeken liever een speeltuin of kinderboerderij. Gelukkig hebben we er daar ook genoeg van in Twente!

In mijn nieuwe hotspotgids heb ik allemaal leuke uitjes en activiteiten met kinderen verzameld. Veel plezier met alle tips in onze prachtige regio. Misschien zien we elkaar bij jullie volgende uitje.

We hebben de Hotspots gids verdeeld in 5 categorie├źn:
Ik hoop dat jullie deze hotspots net zo leuk vinden als wij. Veel plezier!

Tip: bekijk ook eens deze blogs voor lokale tips, in Nijverdal, Denekamp, Haaksbergen of Oldenzaal!