Kunstschool ´t AldingTerug naar het overzicht

Bij Kunstschool ´t Alding kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan.
Er zijn drie kernwoorden die de missie van Kunstschool ´t Alding in Tubbergen vormen. Dat zijn: creativiteit, educatie en onderzoekend leren.

Creativiteit
In 't Alding, gelegen in een bosrijke omgeving in Tubbergen, betekent creativiteit het zoeken en het vinden van originele ideëen en oplossingen passend bij de eigen mogelijkheden van de volwassene en het kind. Beeldende materialen zoals verf, klei, textiel en papier zijn hierbij de middelen.

Onderzoekend leren
Atelier 't Alding ondersteunt bij het ontwikkelen van creativiteit en het onderzoekend leren. Door te experimenteren, te fantaseren, fouten te maken en te ontwerpen leren kinderen, pubers en volwassenen wat ze zelf kunnen en waar ze plezier aan beleven. T

Tevens zorgt de landelijke omgeving van 't Alding voor stressvermindering, voor ont-moeten, hetgeen het leervermogen versterkt.

Op zaterdagmiddagen om de week (van 14.00 - 16.00 uur) en elke vrijdagmiddag (van 14:30 -16:30 uur) is er les in tekenen en schilderen.

En elke woensdagmiddag van (14.00 - 16.30 uur) kan je textiele werkvormen leren, zoals het haken van je eigen knuffeldier, een eigen schilderij borduren met draad en wol of een sieraad maken.

Voor alle activiteiten moet je je van te voren aanmelding. Via de roze websitebutton vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Kunstschool ´T Alding

Oldenzaalseweg 74
7651 KC Tubbergen
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Nieuw! Hotspotgids met 25 uitjes

Yes! Onze nieuwe gids met meer dan 25 hotspots in de regio is uit! Je vindt hem bij VVV's, campings, bibliotheken en leuke hotspots in Twente.

Check hier onze favorieten!