World of Dinos met korting, wroah, wilde actie!

9 juni 2022
World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht. Koop nu via Kidsproof actie tickets met flinke korting! Wroah, mooie deal!
Naar World of Dinos in de Jaarbeurs met korting!

Tickets met veel korting voor World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht 2022

Een te gek uitje voor de zomer en écht een mooie Kidsproof-actie! De expo is te zien in de Jaarbeurs in Utrecht! Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze van 2 juli t/m 7 augustus 2022 World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie.

Mis het niet en bestel direct tickets met korting!

Wat is World of Dinos?

Je stapt letterlijk een andere wereld binnen bij World of Dinos. De expo zit vol met tientallen soorten dino's, activiteiten en is uitgerust met de nieuwste special effects. Bezoekers komen oog in oog te staan met levensgrote dinosaurussen in op maat gemaakte decors. Alle dinos bewegen en maken geluid!

De ruim 50 levensechte dinosaurussen, van soms wel 12 meter lang, vormen samen de grootste reizende dinotentoonstelling van Europa. Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen en een kidszone beleef je een onvergetelijke, interactieve en tegelijkertijd educatieve ervaring!Activiteiten tijdens World of Dinos

Fossielen opgraven
Bij World of Dinos kun je zelf op zoek naar botten van je favoriete dino! In de Kidszone zijn grote opgravingen ingericht waar naar hartenlust gegraven kan worden naar botten. Een leuke en interactieve attractie die World of Dinos extra leuk maakt voor kinderen. 

Dinoscoop
Even bijkomen van alle indrukken? Dat kan onder meer in de Dinoscoop. In deze filmzaal worden doorlopend educatieve documentaires getoond. Na het zien van een documentaire in de Dinoscoop weet je alles van deze bijzondere reptielen die ooit onze aarde bevolkten. Leuk en leerzaam voor jong en oud!Leef je uit in de Kidszone
Aan het einde van de expo is er ook een Kidszone ingericht. Hier kun je lekker even uitrazen in de zandbak of spelen met een van de andere attracties. Wat dacht je van zelf een dino berijden? Hier kan het! 

Volg het spoor van de Dinos
World of Dinos is een wereldwijde ontdekkingsreis door het tijdperk van de dino’s. Om een bezoek extra leuk en bovendien educatief te maken, is bij de kassa een speurtocht voor kinderen verkrijgbaar. De speurtocht is gratis en bevat veel leuke weetjes en vragen over de dino’s. Zo leer je spelenderwijs alles over dino’s en hun kenmerken. Neem een dino mee naar huis
Natuurlijk is er ook een uitgebreide souvenirshop. Van speelgoed tot boeken en van bekers tot knuffels, maar denk ook aan modellen van de dino’s die je even daarvoor in het groot in de expo hebt bewonderd. Neem een stukje van de magie van World of Dinos mee naar huis!

Met korting naar World of Dinos?

Wil je dit superleuke uitje in de zomervakantie 2022 niet missen? Klik dan meteen door en koop via Kidsproof je World of Dinos tickets met korting

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan het gebruik van de kortingscode. Deel de tip dus ook gerust met anderen! Op de speciale Kidsproof World of Dino's pagina is de korting al verwerkt.

Koop je tickets met Kidsproofkorting via de roze button hieronder!


Naar de website