Tipi-slaapfeestje bij je thuis!

19 april 2021
Dansschool DANSJA verhuurt sinds kort hele leuke Tipi-slaaptentjes. Kidsproofblogger Mandy’s dochter vierde haar 10e verjaardag en wilde dolgraag een slaapfeestje. Deze toffe slaaptentjes waren een schot in de roos voor haar feestje. Negen stuiterende blije meiden die heerlijk dromend de nacht in hun tentje bij ons doorbrachten. Oké, uiteraard na eerst even keten en feesten met elkaar. Benieuwd naar het hele verhaal? Lees snel verder…
Meidenparty
De woonkamervloer vol met tentjes, spelletjes doen in je pyjama, pijn in je buik krijgen van het lachen en vooral niet gaan slapen. Wat is er nou leuker dan een feestje waarbij de feestgangers ook mogen blijven slapen! Geen gesleep met matrassen, dekbedden of kussens. De kinderen hoeven alleen hun pyjama, knuffel en tandenborstel mee te nemen, hoe makkelijk kan het zijn!

“Mijn dochter Sophie werd al blij bij de gedachte dat onze woonkamer gevuld zou zijn met al die tentjes. Haar vriendinnen zagen het bij ons thuis als verrassing. Hun blije gezichten waren goud waard toen ze alle matrassen zagen liggen. En toen moesten ze de tentjes nog opzetten”, aldus Mandy.

Tipi tentjes slaapfeestje

‘Doe het zelf’ verhuurpakket
Het Tipi-tentjes ‘doe het zelf’ verhuurpakket is met zorg samengesteld en bevat alles wat je nodig hebt voor een gezellig slaapfeestje bij je thuis. Je haalt de tentjes bij DANSJA in IJsselstein op. Het is ontzettend leuk om de tentjes door de kinderen zelf op te laten zetten. De instructie die erbij zit is heel makkelijk en ze leren goed samen te werken. En hoe leuk is het om je eigen ‘huisje’ voor de nacht te creëren.

Als het tentje eenmaal staat, dan kunnen ze hem vullen met een lekker zacht dekbed en kussen. En ‘pimpen’ met een mooi sierkussen, gezellige lampjes en een fijn slaapmasker. En tot slot met hele sierlijke letters je naam op het naambordje schrijven.

Naast de tentjes is ook van alles voor extra aankleding van de woonkamer inbegrepen: wollige vloerkleedjes, dienbladen met leuke popcorn of chips schaaltjes. Het maakt de sfeer helemaal af!

Tipi-slaapfeestje pakket:
- 12 tentjes
- 12 luchtbedden
- 3 pompen
- 12 dekbedden en kussens
- 12 sierkussens
- Voor elk tentje lampjes en een naambordje
- 12 gezichtsmaskers
- 4 wollige vloerkleedjes
- 4 grote dienbladen
- 6 bakjes voor de popcorn of chips

Tipi tentjes slaapfeestje

Lekker zwaaien en zwieren
Wil je ook een leuk middagprogramma voor de meiden en/of jongens, dan kan de dansschool dat ook voor je verzorgen. Wat dacht je van een TikTok-feestje, een Jumping!-party of een dansfeestje? Gedurende twee uur krijgen de kinderen de tofste moves aangeleerd om aan het einde een voorstelling te geven of een gaaf Tik Tok filmpje op te nemen. Alles is mogelijk in overleg.

Wil je geen ‘rommel’ thuis, dan kun je zelfs in de dansschool blijven slapen. Ook voor de begeleiders is dan beddengoed aanwezig, om een oogje in het zeil te houden. En voor alle kinderen onbeperkt ranja en een plakje cake en voor de ouders koffie en thee. Zelfs een ontbijtje is te regelen. Nog nooit was een kinderfeestje zo magisch en zo makkelijk te organiseren!Praktisch
Je huurt de tentjes per stuk en kan ze op de dag van je feestje ophalen. Alles kan de volgende dag weer in de bijgeleverde tassen terug gebracht worden in IJsselstein om weer te worden gewassen en klaargemaakt voor de volgende feestvierders! 

Klik voor meer info over het huren van tipi-tentjes voor een supertof slaapfeestje door naar de site van Dansschool Dansja via de roze button!

Kidsproofblogger Mandy woont samen met Martijn en haar drie dochters in de wijk Oog in Al in Utrecht. Haar dochters Merel (12), Sophie (10) en Jasmijn (6) zijn dol op het ondernemen van activiteiten. De weekenden zijn naast hockey en zwemles, dan ook altijd gevuld met gezelligheid. Mandy ervaart het soms als een uitdaging om voor alle meiden iets leuks te organiseren, omdat de leeftijden toch wel uiteen liggen. Daarom bezoekt ze regelmatig Kidsproof locaties, om zo te ontdekken wat geschikt is voor andere gezinnen.

Naar de website