Avonturenpark HellendoornTerug naar het overzicht

Houd je van avontuur en attracties? Ga dan naar het familiepretpark Avonturenpark Hellendoorn!
Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezellige Avonturenpark Hellendoorn!

De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is het een heerlijk dagje uit.

Seizoen 2024 staat in het teken van de nieuwste achtbaan: 'Ridderstrijd!'. Hier moet je minimaal 1.20 voor zijn, en echt een beetje stoer. Je gaat namelijk de strijd aan tegen Balagos!

Gebieden

Het park is verdeeld in verschillende gebied. Basecamp, Discovery Island, Draken & Ridders, Avonturenpark, Piraten en Dreumesland. Super coole namen, en allemaal gevuld met toepasselijke attracties. 

Dreumesland

Hier kunnen de allerkleinsten zich vermaken. Een speciaal gebied in het park voor de kleine avonturiers. In het voorjaar van 2016 kregen Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella hun eigen nieuwe Berenboom. Ga even gezellig op visite, maak daarna een dansje in Bella's Swingpaleis of maak een vlucht met Dombo in de Dombomolen.

AquaVentura Slidepark

Extra waterpret in Hellendoorn. Dit giga (5000m2) waterpark heeft maar liefst 11 glijbanen. Iedere glijbaan heeft een 'uitglijdbak', er is verder geen zwembad. Voor de kleine waterratten is wel een aparte waterspeelplek. 


Gedurende het seizoen worden er verschillende leuke evenementen georganiseerd. Op de website vind je meer informatie, en kun je kleurplaten en een plattegrond downloaden. Klik op de roze websitebutton. Je kunt hier ook een kinderfeestje vieren!

Tip: op zoek naar een origineel kinderfeestje? Kijk eens in onze categorie Kinderfeestjes!

Avonturenpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Stoere buitenactiviteiten

Stoere buitenactiviteiten

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum. Wie is er als eerste over de stormbaan? Maak je klaar voor een watergevecht bij de waterbaan of test je rij-skills in een mini-jeep!

Bekijk het aanbod