De Zotte InvalTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Wil je nieuwe carnavalskleding of wil je ze huren? Je kunt er in elk geval weer bijzonder uitzien!

Ooit als speciaalzaak in grappen en grollen begonnen is de winkel inmiddels uitgegroeid tot een waar feestpaleisje met artikelen als: maskers, pruiken, hoeden, feestkleding, neuzen, brillen, ballonnen, schertsartikelen, grimeer, veren en nog veel meer.

In het verbouwde pand van de buurman is er sinds februari 2003 een grote kledingverhuurafdeling bijgekomen. Hier verhuurt De Zotte Inval smokings, galajurken en veel kleding voor themafeesten zoals: seventies- en tiroler-outfits, Oosterse en Spaanse kleding, kleding voor halloween en carnaval, dierenpakken, cowboy- en indianenkleding en nog veel meer. Ook voor kinderkleding voor gelegenheden.

Tevens verkoopt De Zotte Inval een keur aan vliegers en vliegerartikelen. Sinds 1997 kan de winkel zich ook specialist noemen in jongleerartikelen, professionele jojo’s en diabolo’s.

Kortom een winkeltje wat je beslist niet mag missen.

De Zotte inval

Lavendelstraat 12
3811 CN Amersfoort
Openingstijden Openingstijden:
Maandag   13.00-17.30 uur
Dinsdag & woensdag   10.00-17.30 uur
Donderdag   10.00-21.00 uur
Vrijdag   09.30-17.30 uur
Zaterdag   09.30-17.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Check onze tips