Speelotheek HarlekijnTerug naar het overzicht

Bij Speel-o-theek Harlekijn kun je speelgoed lenen voor elk seizoen en elk kind!
Goed en leuk speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kind. Maar mooi en goed speelgoed kan ook duur zijn. En soms ligt het speelgoed na een korte periode al te verstoffen in een hoek, omdat je kind al zijn interesse in het speelgoed heeft verloren. Het zou fijn zijn als je kind het speelgoed eerst kon uitproberen voordat je het aanschaft.

En wat is er nu fijner dan het grote buitenspeelgoed weer na verloop van tijd weg te brengen, zodat je weer wat meer ruimte hebt in je schuur of tuin. Speel-o-theek Harlekijn biedt voor jou de uitkomst. Hier kun je terecht voor het lenen van divers speelgoed, van spelletjes tot babyspeelgoed, van Lego tot Playmobil, van skelters tot waterbanen en speelkeukens.

Ieder stuk speelgoed wordt uitgeleend voor een periode van maximaal 2 weken (eventueel vermeerderd met een schoolvakantie). Verlenging is niet mogelijk.

Het door jou gekozen speelgoed, inclusief een eventuele doos, wordt door jezelf gecontroleerd en geteld. Speelgoed dat geretourneerd wordt zal door een vrijwilliger worden gecontroleerd (heel en schoon) en geteld (compleet).

Speelgoed, met uitzondering van de partyboxen, kan niet worden gereserveerd.

Meer speelotheken vind je op Kidsproof.nl

Speelotheek Harlekijn

Engweg 7
3828 CJ Hoogland
Openingstijden


Prijs Kijk op de website van Speelotheek Harlekijn voor de actuele tijden en prijzen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

12x de leukste herfsttips op de Veluwe

De Veluwe heeft zoveel toffe uitjes voor gezinnen dit najaar. In deze mooie regio is zoveel te beleven. Duik de natuur in, bezoek een tof museum of laat de kids lekker uitrazen bij een van de toffe speelplekken en nog veel meer.

Check onze tips