• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
De leukste musea & leerzame uitjes in Amsterdam
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Amsterdam

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Amsterdam!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Amsterdam.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 137 resultaten
Pagina: 12345
totaal 137 resultaten
Pagina: 12345

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Amsterdam

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Amsterdam vind je alle kindvriendelijke musea in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen en Zaandam

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Amsterdam zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Amsterdam

In de bibliotheken in Amsterdam Centrum, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amstelveen, Diemen en Zaandam kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Amsterdam vind je alle bibliotheken in de regio.