• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BonteHondTerug naar het overzicht

Jeugdtheatergezelschap BonteHond maakt theater voor alle leeftijden, regelmatig te zien in Flevoland!
Jeugdtheatergezelschap BonteHond maakt fysiek, beeldend en anarchistisch theater voor alle leeftijden in sjieke schouwburgen, sjofele voetbalkantines, op artistieke festivals en gezellige braderieën van Nederland tot China.

Zij willen de verbeelding van kinderen levend houden. Hun nieuwsgierigheid voeden en beschermen tegen bekrompen geesten en angstig gedoe. Oproepen tot wat gezonde ongehoorzaamheid. Laten zien wat mooi is, maar ook wat lelijk en droevig is. En dit alles op een manier die ook de volwassenen uitdaagt om weer net zo’n open kijker te worden als kinderen van oorsprong zijn. Niet alles hoeft begrepen te worden want het theater is net als de echte wereld.

Wil je weten waar de voorstellingen van BonteHond te zien zijn? Klik op de roze websitebutton!

Hou ook onze uitagenda in de gaten voor de laatste uit-tips met ook veel theater, muziek en beeldende kunst!

BonteHond

Stadhuisplein 2
1315 HT Almere
Openingstijden Zie websitebutton voor overzicht van de voorstellingen Prijs Zie websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties! Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!